<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 過百張相的其中幾張
返回列表 回復 發帖
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 03:09:% B* q/ _& H6 k- p. F9 x* Y+ e
; S' ^" D! g6 J

$ S" ?  D7 ^3 w. z0 a你講新年嗰d出租牛郎見長家既part-time 下嗎7 A# x5 F% F! R7 a* Z
定你有份搞年宵花檔但又凍又落雨ㄚㄚㄚㄚ嗎
6 _1 w! j" `1 Y  M( L
我圍頭佬種桃花架...忽然咁凍開唔切
Originally posted by QuiGonJinn at  03:13 AM:0 U, ^8 R" s, \4 B+ W
, H% v! l- z" H  m7 V6 @. S
我圍頭佬種桃花架...忽然咁凍開唔切
# x4 C) p) h# W/ U
& i0 ]! N0 X9 P3 g3 W7 {
咪梅花當桃花先得架
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 03:16:
: M5 [" x; H1 J  Q- q( {
& k* M6 ^/ A7 X0 V9 [; a, I7 @! x- R4 p* ], Y
咪梅花當桃花先得架
# T( U% Y7 O- ~! x
梅花?係咪你噚晚半夜嚟我屋企放低嗰枝?$ ~( d1 t$ @1 _) i
我唔要,你拎返走.
Originally posted by QuiGonJinn at  03:18 AM:7 ]% A, m. v9 ~6 x

7 y& ?# J) ^' ]& e# O% C3 w5 U1 K$ T梅花?係咪你噚晚半夜嚟我屋企放低嗰枝?
. o7 I, I: N: V1 p我唔要,你拎返走.
7 _) Z$ x9 x6 m$ d
2 s- K1 k% C7 v/ K
唔得, 我要劫褲濟貧看槍來~
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 03:29:* S% t9 V$ T1 G; P8 N5 N

- `. h, F1 U0 z5 ~, u. l5 p0 H! H; d0 Q2 i' G' ^' r9 \, Q
唔得, 我要劫褲濟貧看槍來~
" m( ]* V3 H5 j% V你劫咗我條褲,到時係你要看槍!!
Originally posted by QuiGonJinn at  03:54 AM:0 \1 Z! e* O/ O
3 J2 {* g2 b. j. j5 A6 ]
你劫咗我條褲,到時係你要看槍!!
. Y' f5 q: F% B
. B9 _, m2 ?; `5 Y2 i# F) J2 K我劫咗你條長褲 , 你半夜經已凍死咗
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 04:22:
; M  _7 q9 t8 Z4 w8 f, U- R8 r" b  n4 `, _: u

( G' j7 G& X$ \. ^; V6 f我劫咗你條長褲 , 你半夜經已凍死咗
9 f1 m( D/ g5 x" _, A& S1 E
我只著短褲...
- N5 h# T; I+ _! N* {0 T) o
: u# z  ?, b5 I- b. Z' h! i: o就算我真係原本著長褲,9 v! q6 }" @7 B. w- Z+ c1 s3 ?; Q
槍仍是要看,沒變.
8 g8 \* |' ^1 S2 r9 O5 e3 p* h
; B: s2 y  b8 h* U9 R" S( z. m[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-2-4 at 04:45 AM ]
Originally posted by QuiGonJinn at  04:35 AM:1 J+ x# l8 j$ A4 }6 N

- e6 k  z  B& d6 r我只著短褲...
" r! k* Q% F% D/ ?$ f# o) R* Y
7 p8 ^+ ]$ d% G, f. r1 Z& G* g就算我真係原本著長褲,/ }( a- |8 M4 s# S' r( M; j
槍仍是要看,沒變.
; P' @( d8 g4 i9 b5 m7 m" C' ?" ?; }  ], U" y: D; p7 Q  o
[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-2-4 at 04:45 AM ]
* u1 K8 Q/ U, k& S; D' O: u% Q* n- M3 ^% i
掛件Cap 帽都怕跌.... 凍得縮了(冷縮熱脹)....看!不見鳥
極樂妳好,你個bb都姆可愛,著咁多3實唔會凍親啦,希望妳個女身體健康^^
看完後真的感到很touch
7 I* r& n/ S; d8 i4 f! S7 S( z" X我預祝小姐新年快樂
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 過百張相的其中幾張

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。