<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 過百張相的其中幾張
返回列表 回復 發帖
  A- Q% Y5 r/ G+ K

! a' ?  W, j7 r) b( K+ h- c* v/ z* c4 A' U4 O
加爆分~
祝你都新年快樂!BB萬歲!!!!!!!!
俾個可愛BB呃左添~
咁細個就咁出風頭, 大過仲唔入英皇做~
睇BB個樣一定褔星高照,連媽咪都會行好運,祝極樂爸媽同BB新年快樂﹗
幸福其實可以好簡單,多謝極樂妹妹令我頓悟.
好可愛wo~/ l0 R- o  s( B. |9 ~7 I4 T' e6 ~
4 h4 t( u) Q7 F4 m- `- ?
, v. |- I9 A! _" s1 i% Z$ }
不過可以再玩盡d; y9 o# d; Q& b6 W5 U+ [
連file名都改埋咩咩神同咩咩芝裸照
7 P2 K, B/ x: {8 y唔知有冇死蠢搵上門呢XD
Originally posted by QuiGonJinn at  09:38 PM:) X! h. J# q6 F0 F0 b: I
幸福其實可以好簡單,多謝極樂妹妹令我頓悟.
9 `  t2 C9 f5 y8 i1 `
8 R2 G, `$ D& ]你e排哽係四圍頻頻撲撲揾第N張揾到Lost 左呢
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 02:43:6 _, \0 U9 a+ Y9 H
0 ^: S2 C* U) l& x7 W; ]8 @  [

- o. F% P3 r. ?2 ]! Y: l( S你e排哽係四圍頻頻撲撲揾第N張揾到Lost 左呢
0 K; P  F) @- y/ e+ c- ?
大把人揾我做鑑證,根本唔使自己揾.; j6 x0 l# r0 n9 r

4 I3 D! t$ w0 |% [5 n迷失係因為呢期唔知做乜太多桃花...8 J! W2 x8 z% I, u. H
( u, l- m; C6 x0 s8 Z" T- l" d/ Y) ^
[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-2-4 at 03:00 AM ]
Originally posted by QuiGonJinn at  02:57 AM:
4 A* d1 k$ R$ b' a+ Z' B$ {8 [+ x2 X; f0 L% c2 ]9 |/ P
大把人揾我做鑑證,根本唔使自己揾.( r! s0 i! E- k
' \6 v% J' e8 Y: Z. u9 M/ @
迷失係因為呢期唔知做乜太多桃花...
( ]  L4 G  Y( B' F- f3 V3 H  T. V+ J4 x5 b/ b- v
[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-2-4 at 03:00 AM ]
/ y, \6 p( M0 l0 x: C9 z. }# {  f9 Q2 t) ^* x
你講新年嗰d出租牛郎見長家既part-time 下嗎
$ d8 C$ f1 s: M4 i, m定你有份搞年宵花檔但又凍又落雨ㄚㄚㄚㄚ嗎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 過百張相的其中幾張

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。