<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 過百張相的其中幾張
返回列表 回復 發帖
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 03:09:# p9 f+ P0 o6 m1 Y0 R+ ]

9 b$ R( P9 D- A7 ^+ N7 U" o  W# I# o2 S# V$ a: F' }/ Z
你講新年嗰d出租牛郎見長家既part-time 下嗎& M: E$ F  F* m1 j+ \; j
定你有份搞年宵花檔但又凍又落雨ㄚㄚㄚㄚ嗎
) b& \0 x6 W, d" g$ Q. A
我圍頭佬種桃花架...忽然咁凍開唔切
Originally posted by QuiGonJinn at  03:13 AM:8 h5 V; Q, f# Q0 N" R

/ n  J) Q" d  W' o4 m- f( N我圍頭佬種桃花架...忽然咁凍開唔切
$ m$ w# _  A6 O+ Q

# _1 R+ M5 z) R$ t0 P1 ^- C咪梅花當桃花先得架
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 03:16:+ t1 C, ]( @, J% m1 u8 P$ \' U  g: Q
* C; N# i7 l' d

+ d6 C" _6 H% X0 [6 M" f0 m6 M" I咪梅花當桃花先得架
  [: M2 i, R7 _/ B/ g梅花?係咪你噚晚半夜嚟我屋企放低嗰枝?
% @. M( p, g& P. U1 _' }我唔要,你拎返走.
Originally posted by QuiGonJinn at  03:18 AM:
; D. b5 V- V3 t% y% h$ X3 Q' s+ U) y& v8 J
梅花?係咪你噚晚半夜嚟我屋企放低嗰枝?: D0 h. x8 G" U7 K  d, e$ w% l% j2 n
我唔要,你拎返走.
) L. D9 d. a' t5 v" x5 r: P0 E+ t+ k8 M+ t
唔得, 我要劫褲濟貧看槍來~
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 03:29:- B$ d$ X# ^! T
/ X* n  `, B; B
4 E3 X9 `* j& p; ^: R% E, X3 d# x. T
唔得, 我要劫褲濟貧看槍來~
. }' I1 H5 r1 P0 F4 E5 @+ X
你劫咗我條褲,到時係你要看槍!!
Originally posted by QuiGonJinn at  03:54 AM:, @( S5 e% p: e$ V3 N" D
& d1 m: R# z; S
你劫咗我條褲,到時係你要看槍!!
3 {+ ?9 Z9 i, U% J) o4 c2 S+ w

" ^/ a  e" f/ T1 q2 y0 Y我劫咗你條長褲 , 你半夜經已凍死咗
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 04:22:
7 q3 N3 x2 O' C  ^; K/ j3 x# W; B1 p/ g1 r. b. h) ^' L
/ f1 L& m, `9 U# c) Z; E
我劫咗你條長褲 , 你半夜經已凍死咗
  N8 J% K1 I( F2 Y6 S我只著短褲...  s% ~+ b" Y1 J$ @
7 V. x, o( ~4 q" C8 y7 {( ~
就算我真係原本著長褲,
$ c( z; u6 ^( P% ?3 O: V槍仍是要看,沒變.
0 H# @% ?, ~" v% ]. M8 K" f! J: B' z& o: ~+ b! F
[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-2-4 at 04:45 AM ]
Originally posted by QuiGonJinn at  04:35 AM:
" O: O1 M$ k1 y8 j$ `2 g& e0 W! D- Q/ m9 \! f9 q- u; @
我只著短褲...
, p/ c9 T( Q; o$ m3 z. d+ O. ^% z, M& Z+ z8 k8 v* m" |
就算我真係原本著長褲,
7 {' `' u' j/ X5 a. p槍仍是要看,沒變.) k! J/ y5 `' M2 y
2 d: f- U- Z# A) a: c% I
[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-2-4 at 04:45 AM ]
3 J. e% c) v, q9 o0 K( Q! |

* Y7 i% [- J3 M  w4 B$ S掛件Cap 帽都怕跌.... 凍得縮了(冷縮熱脹)....看!不見鳥
極樂妳好,你個bb都姆可愛,著咁多3實唔會凍親啦,希望妳個女身體健康^^
看完後真的感到很touch  _: Q- Z  W1 K
我預祝小姐新年快樂
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 過百張相的其中幾張

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。