<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » IQ大挑戰 » 點殺晒兩隻鬼?好易
返回列表 回復 發帖

點殺晒兩隻鬼?好易

依家有2隻鬼... 一隻係紅面鬼, 一隻係青面鬼
紅面鬼要用2張符先殺到佢.青面鬼就要一張.
依家你身上只有2張符..而符一用..就會消失..
你只有好少時間去殺曬佢地..唔係就佢地會殺左你...禁點做先殺得曬佢地呢?

[ Last edited by alanfcw on 2008-2-3 at 05:02 PM ]
先用一張符殺青臉鬼 , 當紅臉鬼見到青臉鬼時死左時會嚇到臉青 , 咁就變埋青臉鬼 ;
再用最後一張符殺埋果隻由紅臉鬼變成既青臉鬼.

對嗎 ?
∣∣
∣==∣
Λ      Λ
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 02:52:
∣∣
∣==∣
Λ      Λ
對腳唔啱位, 圖所示只係叫手拉手.........
Originally posted by QuiGonJinn at  03:06 AM:

對腳唔啱位, 圖所示只係叫手拉手.........
吹毛求疵 ~ 重点在於頭及∥

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2507210

[ Last edited by playbr2 on 2008-2-4 at 03:14 AM ]
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 03:11:

吹毛求疵 ~ 重点在於頭及∥

[...
度符要貼屁股先有作用,你殺唔到
Originally posted by QuiGonJinn at  03:16 AM:

度符要貼屁股先有作用,你殺唔到
如果你個頭腦生係屁股度 , 咪有用囉
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 03:18:

如果你個頭腦生係屁股度 , 咪有用囉
咁你咪揾個頭貼住我屁股,俾人放兩度符就一齊死.
Originally posted by QuiGonJinn at  03:20 AM:

....依!?! 点解玩到黎e度既時候 ,忽然諗起上面既穚段好似似曾相識....

你有冇咩印象係边見過咁ㄚㄚㄚㄚ?
Originally posted by QuiGonJinn at  03:20 AM:

果真無大將http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2506526

屁屁皆是也

[ Last edited by playbr2 on 2008-2-4 at 03:49 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » IQ大挑戰 » 點殺晒兩隻鬼?好易

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。