<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 阿嬌點解喊?
返回列表 回復 發帖
其實真係好難受
5 F* S, m# w. O) G; r佢都唔知點再面對d小朋友
Originally posted by a13670 at 2008-2-15 01:32 PM:0 Y! {+ v3 I8 D9 \9 i

3 p2 Z+ I8 b  P. j5 B# S# R
0 f# L+ b* n2 _8 Q* x& _因為姐姐果度用得多lo,小妹妹你試想下,你用果舊擦紙膠,係唔係用耐左就好污糟呢
: k  e0 `) \9 w( C
2 v6 {' a4 }7 H, |9 Q: M& ]8 T7 E- ?+ ]1 f/ s7 x
Originally posted by chong2002 at 2008-2-15 12:59 AM:
7 h4 ^+ y' Y4 l) v7 a, q; d8 S2 ]  T  o2 Z8 p6 Z
好啦,佢依家喊左
! p/ z; s+ e! _, }% S閣下會唔會同情佢?
; A# K; V( O3 k2 w2 k" Y; [& T  p$ d% o/ T0 V1 F
我唔會同情,局既機會太大,你望下呢個post既回應就知有幾多人中左計。
我愛長澤
咩都比人睇曬
: _/ U( r7 M. {  t又有人嗌黑鮑
" W; n! g- t0 O% U
: k8 w" c! Y3 i5 o  O" j仲唔死 = ="
Originally posted by a13670 at 2008-2-15 01:32 PM:1 H' A4 W6 y# B! q6 e" z4 y
嘩!呢個比喻好好呀!哈哈
; C) F" l9 m; V# y( t7 \, @
. [, L( a( S8 Q. d0 q# G6 y8 L" s因為姐姐果度用得多lo,小妹妹你試想下,你用果舊擦紙膠,係唔係用耐左就好污糟呢
2 O3 j. ]- Q3 }$ s3 d9 G6 w: c$ |, ~嘩!呢個比喻好好呀!哈哈
果條友真係勁呀,唔驚比佢d所謂既fan屎打呀
Originally posted by a13670 at 2008-2-15 01:32 PM:
1 Y  T8 s$ R$ y: ~; t) u' Y" ]2 P$ x

; m* G% b. |. H0 R4 {1 z6 a因為姐姐果度用得多lo,小妹妹你試想下,你用果舊擦紙膠,係唔係用耐左就好污糟呢
8 T- [0 K- e$ B% V: W, b& Z3 j  h$ E6 e  q
妹妹的橡皮擦既新解釋
Originally posted by s_mon at 2008-2-17 05:36 PM:
! E) `/ C9 u: z6 R+ C果條友真係勁呀,唔驚比佢d所謂既fan屎打呀
3 M! ~* R6 G5 r9 J. R
5 u0 [7 ~( R1 ]2 e所謂既fan屎,咪又係一堆人之麻,你估下佢地會惡得乜出樣先
* L7 b7 d3 T3 p% Q班fan屎唔通派人去打陳生咩
因為佢天真...
: p( W! U7 F3 s" ]/ B以為我地都天真...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
佢疑似喊者 都冇真喊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 阿嬌點解喊?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。