<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 阿嬌點解喊?
返回列表 回復 發帖
其實真係好難受0 Q; N* O% d0 _( C7 x  L% }! Q
佢都唔知點再面對d小朋友
Originally posted by a13670 at 2008-2-15 01:32 PM:
) v9 A/ y# H  o2 b: Z/ m7 x4 P1 J9 f
( G- h6 X! v0 x8 _! A5 O
( W7 W: Z( k  }! Q- B0 `0 Q因為姐姐果度用得多lo,小妹妹你試想下,你用果舊擦紙膠,係唔係用耐左就好污糟呢
) |; n' h( G# I) x0 |+ }) f) z2 W

+ A4 @$ M, V9 g. A: l
7 Y0 D3 |8 g! i
Originally posted by chong2002 at 2008-2-15 12:59 AM:4 J2 V1 V$ y. v% J* a# l

6 s! v7 M6 ^) `7 W! U) q好啦,佢依家喊左5 m' G0 p' P4 \  }9 u
閣下會唔會同情佢?
) \9 s  Q- Q$ [# }- z# _7 t+ h
" L/ m: T3 k. {5 B  }9 d6 P, U我唔會同情,局既機會太大,你望下呢個post既回應就知有幾多人中左計。
我愛長澤
咩都比人睇曬
3 `. A6 I& d( Q6 u1 ~4 o又有人嗌黑鮑
3 Y9 Z& N2 V9 s8 c* D; C
; Q% N0 X1 r/ ~! \' _3 p仲唔死 = ="
Originally posted by a13670 at 2008-2-15 01:32 PM:
) q" F* p- l( n嘩!呢個比喻好好呀!哈哈9 L; `# f. f# [) G+ q: O
& I' m6 P' j0 k/ i& V
因為姐姐果度用得多lo,小妹妹你試想下,你用果舊擦紙膠,係唔係用耐左就好污糟呢
. n0 E: V% k6 P9 E( B+ i1 `嘩!呢個比喻好好呀!哈哈
果條友真係勁呀,唔驚比佢d所謂既fan屎打呀
Originally posted by a13670 at 2008-2-15 01:32 PM:8 Y( O) |  M# e) Q, }4 e8 ?/ T
1 V) A% H" b( g2 t" R

1 f: V$ k/ P" U% ~! n因為姐姐果度用得多lo,小妹妹你試想下,你用果舊擦紙膠,係唔係用耐左就好污糟呢
0 @* \0 J6 F# R/ m5 X2 l1 e
) O9 u( {- ^3 P8 J
妹妹的橡皮擦既新解釋
Originally posted by s_mon at 2008-2-17 05:36 PM:
6 ~' m! F; f1 b+ _; C果條友真係勁呀,唔驚比佢d所謂既fan屎打呀
& A& H+ c' Q4 w- i
5 I7 g& v) i9 x# P8 A' V所謂既fan屎,咪又係一堆人之麻,你估下佢地會惡得乜出樣先! C. s& l# J5 H9 l. {2 q+ {3 {
班fan屎唔通派人去打陳生咩
因為佢天真...& u* q2 J- E+ K! v- S. Z' `
以為我地都天真...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
佢疑似喊者 都冇真喊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 阿嬌點解喊?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。