<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 以前d戲 ...
返回列表 回復 發帖

以前d戲 ...

以前d戲 , 女主角比好多人追 , 但女主角用手褶隻草蜢/介指 ,
或者自己執貝殼做頸鍊 , 女主角就己經會好感動 , e+呢 ...

唔好話我話 , 人真係越有錢越市儈 , d電視好似 "肥田" 同 "阿旺" 咁 ,
話就話好有教育意義 , 但事實d人只係當影片睇 , 就算今次閃卡事件 ,
證明一句 "靚仔無本心" , 但d女仔一樣會鐘晒去d靚仔度 ,
就似 "長江7" 咁 , 我覺得真係好有意義 , 但d人都只會話 "咁q悶架" ,
當一個地方d人己經咁無情感 , 我真係唔係好知佢地拍拖黎做咩羅~~

仲有 , e+又 "色戒" 又 "蘋果" , 好似部部好片都要仆野咁 ,
我唔係話佢地唔好 , 但係咪除左仆野 , 人生就無野有內涵 ,
e+d人好多好陳細j 咁 , 係爭在無拍片姐 , 唔好話我口臭 ,
我覺得佢地仲衰過動物 , 好似一見到得既 , 就可以入房咁 ...
我想同d性開放論者講 , 人唔係得一樣野要去做架 !!!!
Originally posted by e_e at 2008-2-17 07:42 PM:
以前d戲 , 女主角比好多人追 , 但女主...
嗯……呢個係一個唔錯嘅話題﹐憤青阿甘您放喺戀愛版都算係幾明智~
Originally posted by trista_cheong at 2008-2-17 09:38 PM:

嗯……呢個係一個唔錯嘅話題﹐憤青阿甘您放喺戀愛版都算係幾明智~
我最憎d女性 , 成日講到濫交先符合女性利益咁
我咁欣賞女性 , 都係因為佢地唔似男人咁 , 只係會用條jj思考 !!!
Originally posted by e_e at 2008-2-17 09:59 PM:

我最憎d女性 , 成日講到濫交先符合女性利益咁
我咁欣賞女性 , 都係因為佢地唔似男人咁 , 只係會用條jj思考 !!!
咁究竟喺甘仔心目中﹐乜嘢先係符合女性利益?
Originally posted by trista_cheong at 2008-2-17 10:32 PM:

咁究竟喺甘仔心目中﹐乜嘢先係符合女性利益?
符合女性利益就唔知 , 但符合女性形象就可以up下~~
我以前講過女性既支持 , 係可以令男性由無力變充滿力量 ,
e+d女權份子 , 唔知係咪仲記住以前話 "女人唔理性" ,
搞到e+好多女仔同d男人一樣 , 無晒同情心~~

某程度而言 , 我覺得e+既女權主義同以前既男權主義一樣專橫 ,
點解女人一定要同男人一樣 , 開口性埋口性???
點解個個吊帶 , 就一定比穆斯林好???
我希望女性明白 , 女權主義唔係將女人=男人 ,
而係將女性既 優點 喜好 , 擺到同男人既 興趣 喜好 一樣地位 ,
女性既所謂感情泛濫 , 正好對比男性既冷血 ,
這裡不置優劣 , 但係話感情泛濫係缺點 ,
就唔好話冷血(所謂既理性)係優點羅~~
Originally posted by e_e at 2008-2-17 10:48 PM:

符合女性利益就唔知 , 但符合女性形...
嗯………

一個好好嘅議題﹐不過今晚有人吩咐要早啲訓覺覺豬﹐遲啲再慢慢傾~
Originally posted by trista_cheong at 2008-2-17 10:59 PM:

嗯………

一個好好嘅議題﹐不過今晚有人吩咐要早啲訓覺覺豬﹐遲啲再慢慢傾~
加埋分先走拉~~
I think its more about the mode of art more than 以前 or e+...

Different time has different mode to present the creator's message from an art piece...

For example, in painting we have impressionism, photographic, abstract, etc. The presentation is obviously different but the messages from the artist are more or less the same.

Apply to movie, sex is more or less a tool for the director to deliver the message to his audience, if people keep applying their OWN MORAL judgment into the movie, they will often miss out the real message behind the sex scene.

Last point, if you have can find some time to studied hk movie history on your own, you will find out that there are more nudity and sex scene can be found in old movies than nowadays... Check out some 70s or even 60s... there are some explicit sex scenes that you can never imagine.
d女仔一樣會鐘晒去d靚仔度,
咁好正常, 係你面前有一個靚女同一個豬扒,
你都會選擇靚果個喇, e+只係衰在條仔整電腦既時候應該睇住人整嘛~
Originally posted by trista_cheong at 2008-2-17 22:59:

嗯………

嗯……呢個係一個唔錯嘅答案﹐戀愛版主您知道要早d 瞓都算係幾明智~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 以前d戲 ...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。