<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 洗版人不怪(無聊洗版用,交流免問)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by oz2 at 2008-2-23 08:10 PM:

夜d先啦,聽緊歌呀
熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女
熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女熟女
Originally posted by oz2 at 2008-2-23 08:18 PM:

或者我現在覆你啦,南美洲我除佐”古巴”單野有d興趣外,其他我都唔知仲可以講咩好
古巴雖然係少數革命成功 , 而且又在美國後門 ,
不過 , 整體拉美始終係既著眼點 , 正如我愛台灣 ,
但如可唔係因為中美日 , 佢都唔會係焦點 ...
焦點是因為有更大更大既面先會出現 , 如取點棄面 ,
咁就有點兒 ...
Originally posted by oz2 at 2008-2-23 08:27 PM:
[img]http://www.makusonia.com/cgi-b...
熟女愛自拍???
Originally posted by 怪人米不多 at 2008-2-23 08:28 PM:

**** Hidden to Credits Lower Than 2000 ****
睇唔到呀
Originally posted by oz2 at 2008-2-23 08:30 PM:

但整個南美話反對美國既好像只有”古巴”
現在個”卡斯特羅”下台,你估”古巴”會否繼續反美國呀???
你話我睇果本<拉>???
我唸e+未必係 , 因為委內瑞拉己經石油國有化 ,
君不見 委內瑞拉 己經趕走 埃克森美俘 咩???
Originally posted by oz2 at 2008-2-23 08:31 PM:

日記來嫁
你同mayi兄一樣 , 佢迷林憶蓮 , 你就迷架婆~~
Originally posted by SWK at 2008-2-23 08:35 PM:

**** Hidden to Credits Lower Than 364 ****
我得340分咋 ...
Originally posted by SWK at 2008-2-23 08:37 PM:

**** Hidden to Credits Lower Than 341 ****
玩野???
Originally posted by oz2 at 2008-2-23 09:28 PM:
[url]http://www.makusonia.com/cgi-b...
熟女自拍 熟女自拍 熟女自拍 熟女自拍 熟女自拍
Originally posted by oz2 at 2008-2-23 09:35 PM:

都話日記囉!
都話日記囉!
都話日記囉!
都話日記囉!
都話日記囉!
都話日記囉!
都話日記囉!
都話日記囉!
都話日記囉!
我無話唔係 ... 但仍然係自拍~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 洗版人不怪(無聊洗版用,交流免問)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。