<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 中國足球正垃圾
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mazingerz at 2008-2-22 12:20 PM:
我想大家未打過龍門了。
通常出迎接...
好明顯個龍用中國功夫踢人啦, 我本身是一個龍門, 係呢個MOMENT一定瞓落去, 唔會好似中國門將起飛腳(重要起到咁高), 他一定想殺人啦, 就算係保護都無咁誇張啦, 你地覺得呢個MOMENT 他需要保護自己嗎, 他似想殺人多D 囉, 你話成班人係禁區就話要保護自己JER, 人地單刀你咁樣飛出去, 係咪有D 過份呀, 你可以想下有邊個門將會做呢D 野呀, 只有他...只有他, 我睇到O左咀一陣, 之後狂笑, 我覺得根本無可能係一個好的門將做囉!
Originally posted by Kian76 at 22-2-2008 11:05:

某些人既人話:

Ar_So:
有呢d波出現
大前題係有一個XXX既球證
完全唔控制..由得佢地矛
班人見到 "喂.咁勇都冇事wor,黎啦,抽水呀~"

音樂人:
想知球証係咩人 .. 中國人 ??

吹越位果球真係XXX 到爆 , keeper 果球又係好X
[center]NO SWEARS PLEASE

ALTHOUGH YOU'RE FURIOUS !!!!!!!!!

[/center]

[ Last edited by Edgar_Davids on 2008-2-22 at 01:06 PM ]
大家驚訝 什麼?!

省港杯 廣東隊場內發揮少林絕學  相信大家已經一早領教過。

其實 這是從 中國人特別愛模仿有極大的關係。
就像中國功夫一樣,特別很喜歡模仿動物的習性
什麼 螳螂拳  鷹爪功 比比皆是
驅驅一招  獅子滾球  ,在中國人的眼中算什麼!?

大家看!!多麼有 中國特色的足球。
中國隊表現豐富多彩!!什麼招式都有,
簡直將功夫的精髓發揮得淋漓盡致!!

當球員的最重要是什麼!? 其中的一樣,是不是怎麼樣能取悅觀眾!?
當然啦!
聰明的,經驗豐富的中國球員怎麼會不明白過中奧妙之處呢
噢。。。。。
偉大的球員打得越激烈,觀眾看得越興奮
偉大的球員踢得越過分,觀眾睇得越開心
你看!這場比賽中中國隊的球員,多麼受到中國的觀眾的熱烈擁戴!?
就知道
用這麽樣的招式對付日本隊 ,在中國境內有誰不喜歡!?

噢。。。。勇敢的中國人 什麼都不怕
中國隊能夠將足球昇華到這麼樣的地步。。。
厲害!厲害!

奉勸 電視審裁處 先進行審查 球賽是否屬於不雅
如有需要
以後所有有中國隊參加而被公開播放的球賽
需要 PG指引
Originally posted by vv1668vv at 2008-2-22 01:09 PM:
大家驚訝 什麼?!

省港杯 廣東隊...
奉勸 電視審裁處 先進行審查 球賽是否屬於不雅
如有需要
以後所有有中國隊參加而被公開播放的球賽
需要 PG指引

HAHAHA!!!!!!!!!!
我愛長澤
Originally posted by vv1668vv at 2008-2-22 01:09 PM:
大家驚訝 什麼?!

省港杯 廣東隊...
睇左一陣已經熄電視訓覺...
龍門o個腳根本唔係踢法, 球球中國都用犯規阻止對手, 相反日本就真係含忍, 仲要贏埋你添, 呢d 就係技術擊倒 la
中國應該禁止參與足球國際賽事, 如果呢件事發生o係球場以外, 就應該以傷人罪, 控告中國, 可能仲會引來世界各個正義之師以原子彈教訓 tim
點都好, 邪不能勝正
中國足球緊係廢啦
佢地本身冇咩高度教育
所以冇咩品
咁樣中國足球永遠唔會有進步的一天
發揚少林精神,

少林功夫好野...真好野.....
少林功夫勁...係好勁.....
樓主清睇下呢段片
中國隊茅...以下的更茅.....茅到連球證都茅埋一份
而且是世界盃的比賽....相信你和我可能都看過
但未必....睇得如此清楚~
http://www.youtube.com/watch?v=Z4iW8pDnft8
算la 技不如人 無話可說   心魔來
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 中國足球正垃圾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。