<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 中國足球正垃圾
返回列表 回復 發帖
D 落腳真係好狠毒,雖然踢親呢 D 國仇家恨波少不免有呢 D 場面,但係佢地真係未免太過份
Originally posted by Kian76 at 2008-2-23 05:42 AM:

我一直諗一直諗,點解以前中國...
如果日本投下原子彈落北京, 或者聯合國制裁中國, 或者嚴禁中國人繁殖下一代, 我會好開心
中國隊足球撚,又再一次以極恐怖既方式謀殺左北韓的勝利,今次球證似番個人。
我愛長澤

.......

好簡單~~因為日本一早預左,中國對日本不嬲都抱仇視態度,日本個領隊開波前已表明會受到中國球員同球迷既不禮貌對待,咩原因會咁?咪又係二戰遺留既問題囉。

.......

Originally posted by bigfish at 2008-2-24 12:23 AM:

如果日本投下原子彈落北京, 或者聯合國制裁中國, 或者嚴禁中國人繁殖下一代, 我會好開心
如果你個漢奸肯自殺我會更加開心。
個keeper對襪腳眼o個截無野ge?haha
Originally posted by Kian76 at 2008-2-23 05:40 AM:

其實呢.......日本分分鐘是但一件垃圾都勁過你地中國既國寶.........除左鄭智..........
睇下今屆亞籃賽,無了姚明及易建聯,結果前五名都不入,係亞洲都撐不住!
13億人口,竟然只有兩個人可以撐場,優秀中國人不及億份之一既百分比。

何況中國從來都吾自強o架啦!國足建立o左咁多年!
但從13億人裡,任你點選最好既球員出o黎,都仲只係件垃圾!

既然只有一班垃圾,當然要配合垃圾既茅招啦!
中國有13億人喎!用三億件中國垃圾,去砍爛晒日本三億人口,到時日本還有球員嗎?咁就必勝啦!
Originally posted by lizard at 2008-2-24 10:38 PM:

睇下今屆亞籃賽,無了姚明及易建...
咁耐無上 你仲係9嗡緊

無人話你知 因為中國下年係奧運主辨國 自動進身決賽周
所以派青年隊去打亞籃賽吸收大賽經驗咩? 唔好講姚易 連大郅 巴特爾 呢D都無出
只係派出 楊鳴、易立、王勇、王博、張凱 等年輕球員上陣
要係插中國既話 唔好意思 籃球你無位入 你都係搵足球黎插喇
單論亞洲 我可以好大口氣咁講 中國玩哂 韓日 已經慢慢比下去
東南亞 果堆 梗加唔洗講喇
下次抽水小中國人 唔該做足功課囉 以免又再出醜~~

No bad words allow in here
don't do it next time

[ Last edited by brightlee on 2008-2-25 at 11:19 AM ]
Warning has been issued and choices of words have not been improved.

Therefore, all replies with foul languages in content has been deducted by 3 points.

From now on,

I hope all members can dis-cuss the matters gently and following the regulations.

Thank you for your co-operations.

Regards,

E.D.

[ Last edited by Edgar_Davids on 2008-2-25 at 03:52 AM ]
Originally posted by bigfish at 2008-2-22 02:55 PM:
龍門o個腳根本唔係踢法, 球球中國都用...
版主咩事扣分?
如果站在中國立場梗係覺得中國冇錯 la, 但係如果 either 站在日本立場 or 國際立場, 就會發覺中國隊踢得好茅, 可以引致外交風波, 可能唔道歉仲會引發軍事衝突 tim

換轉呢隊唔係中國係第二隊, 你一定會認同我講法
請你解釋扣分o既理由
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 中國足球正垃圾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。