<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 中國足球正垃圾
返回列表 回復 發帖
你睇下好多足球先進国家,國家隊/球隊輸左波,會唔開心,會檢討,
Man U 係80s-90s洗左好多錢,成績好差,但係球迷都支持佢地,輸波佢地會係球場唔出聲,但係我地係球場永遠都係小小聲,你估中國隊/香港隊係大球場踢,如果輸,我地會小D球員,係到笑,最好俾人入多幾球,多D入球睇,心態完全唔同

我地中國人,只係識話人,特別係自己人,完全唔會一起去檢討,好似自己冇份,話晒大家都係中國人
你可以話落場踢茅波不對,話佢地唔應該咁踢,應該分析問題,唔係只係鬧
Originally posted by stone86 at 2008-2-26 04:53 PM:
中國隊。。。。
輸波輸品
希望中國隊改善,可以控制好自己既脾氣
個"中超聯"跟本就係出晒名係假波, d球員就算有幾好波, 踢得耐, 好難避免比個環境影響, 長期做慣假野, 又點會踢到好波~!
Originally posted by 王晶 at 2008-2-26 01:43 AM:

咁你講下 何謂二隊? 應該有邊幾位...
吾好兜啦,
你拿那些,連你自已都吾識得定義既野,就話係青年隊!
又當正自已係expert,
仲要堅持要人道歉既廢話!

你既然錯,就先道歉,才再講其他啦!
中國''功夫''足球,當然打人多過似打波
Originally posted by lizard at 2008-2-28 03:06 AM:

吾好兜啦,
你拿那些,連你自已都吾識得定義既野,就話係青年隊!
又當正自已係expert,
仲要堅持要人道歉既廢話!

你既然錯,就先道歉,才再講其他啦!
而家邊個兜? 我問你點定義
你居然可以理解成 我唔識定義 你理解能力係咪有d問題
仲有我邊一忽當正自己係expert 講清講楚
定係你對國內籃球一d認識都無 人地講得深入少少
你就以為人地大你呀?

講野9唔搭8 離哂題 由足球講到籃球
你既目的係想話中國人廢你去第到喇
大可以去 吹水版 政治版開題 問中國人係咪好廢
無需要黎sport 宣揚你對中國人睇法既偉論
點解講講下會講左藍球架, 你班友仔....

我就無咩藍球知識既, 不過常識都知道, 中國係亞洲藍球強國...
世界上亦都唔失禮, 起碼出到個姚明同易建聯....

至於足球就.....
仍然處於自行車階段, 至少有一個問題仍然未解決,

就係日本情義結, 每次一打就上晒頭, 將南京大屠殺帶晒上球場...

人家日本仔當年用武力屠殺你地, 今日自己用番同樣方式上球場, 係咪好on車??

個腦應該諗下意大利人人識得中田英壽, 中村俊輔做到蘇格蘭足球先生,
朴志星已經攞過英超同英格蘭聯賽杯, 作為奮既目標, 好過攬d民族大義上身啦...
Originally posted by 王晶 at 2008-2-28 02:47 PM:

而家邊個兜? 我問你點定義
你居...
從你
#38,line8
下次抽水中國人 唔該做足功課囉 以免又再出醜
#44  line2
〔若然你對中國男籃球員唔認識既請你講一聲 我會諒解!〕

你自己既寫得出,自己反而吾敢認同自己o架!

原來你講緊個人係你自己呀!
你無賴,吾道歉,
我咪算囉!

我自問,無本事叫一個無賴道歉既!
不過你下次,你真係做足功課先好上o黎啦,

[ Last edited by lizard on 2008-2-29 at 03:38 AM ]
Originally posted by lizard at 2008-2-29 03:33 AM:

從你
#38,line8
〔下次抽水中國人 唔該做足功課囉 以免又再出醜
#44  line2
〔若然你對中國男籃球員唔認識既請你講一聲 我會諒解!〕

你自己既寫得出,自己反而吾敢認同自己o架!

原來你講緊個人係你自己呀!
你無賴,吾道歉,
我咪算囉!

我自問,無本事叫一個無賴道歉既!
不過你下次,你真係做足功課先好上o黎啦
做咩?技窮喇?開始玩9唔答8
而家又唔講籃球要將視線轉移咩,
唔該你入人地標題討論 就對題小小喇
見你由足球講到籃球 又要毫無認識 諗住糾正下你既錯誤
家下又係度廢嗡 仲要唔知嗡乜q

你唔夠料吹 咪潛水算囉 洗乜死撐得咁辛苦
你係吹水版 "投訴無線 損害觀眾尊嚴" 個標題
一樣比人圍插都無聲出潛水喇  樣衰咪閃囉 無乜問題格~
好似迫魚哥咁厚臉皮 依家依然好多人樂意回應佢既post
唔愁無水吹怕無聊喎
Originally posted by lizard at 2008-2-29 03:33 AM:

從你
#38,line8
〔[color=...
人家講足球ma, 你差開講藍球...
就算玩口水戰, 都無point啦....

投訴大家樂無魚柳飽餐ok ma?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 中國足球正垃圾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。