<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 中國足球正垃圾
返回列表 回復 發帖
a migo 講得o岩, 大家心平氣和,
講番呢單野啦..

日本有以前o既唔o岩, 中國係呢件事上而亦都有唔著,

我個人就覺得d人攞我地中國同南韓黎比較, 我覺得唔係好適合..

首先, 中國隊呢場o既表演, 雖然一場我諗至少抵得出兩至三場02年南韓o既犯規,,

咁樣o既犯規, 比著係中國對住其他國家, 實比人係國際傳媒講到面都懵啦..

但係偏偏係日本, 日本而家走o既係..親中路線,,

中國隊仲唔食住上!? 打得有幾狼得幾狼, 又唔驚你反咬一口, 用犯規分分鐘仲可以博傷你幾個人, 輸都可能變嬴啦!!

由於中國隊唔係好似南韓咁有策劃地茅每一場波, 而係因應對手而改變攻擊o既方針, 所以我姑且叫佢 半個戰術..

所以比起南韓o既茅, 中國簡直小巫見大巫..中國隊, 連打茅波都仲要睇對手.. 未成熟, 未成熟呀..
sylar.... CUTS!
根本都不会踢球
Originally posted by ~冪雲~ at 2008-2-29 12:40 PM:
a migo 講得o岩, 大家心平氣和,
講番...
講到好似好有道理咁,但其實主要係技不如人搶唔倒波,然後暴力解決,最後懶落歷史度。

對北韓一戰最好證明了這一點,下半場北韓開始反壓中國,這時候中國終於回復原有樣子,狂犯規.........真係好丑.........
我愛長澤
Will they play in that way in Beijing 2008!?
I also hv another one....
http://hk.youtube.com/watch?v=vEyv5ggJWno
請大家都睇一睇!!!
Originally posted by 王晶 at 2008-2-29 04:57 AM:

做咩?技窮喇?開始玩9唔答8
而家...
打從你一開始答嘴,原來最基未青年軍定義都未識啦!
學人吹水。正廢柴!

仲大大聲叫人道歉,給我踢爆,就亂兜。做無賴!
我無上黎就叫潛水呀!

你以後每寫一段,我就永永遠遠引回你#44,給人知,你無賴既行為

【首先 請你再道歉一次 係青年隊唔係二隊
若然你對中國男籃球員唔認識既請你講一聲 我會諒解
如果以青年隊去應戰由成年球員組成既國家隊比賽大敗 我唔覺得有咩咁醜
反觀閣下 認為其他國家隊以成年球員出戰
打低以年輕球員為主既中國隊 覺得好滿足 咁只好怪你要求低
我亦替你這種知足常樂既性格而高興】
很久前就已经开始不看中国足球啦 看一回气一回,那就干脆不看啦。反正要支持中国足球还可以支持在英国打拼的郑智,国足就算了
Originally posted by Kian76 at 2008-3-1 05:35 PM:

講到好似好有道理咁,但其實主要...
某程度上係o岩既, 因為睇番班友仔去到英國都係同人打晒交入晒廠...

但無論老中青既國家隊, 一對日本就會上晒頭, 呢個又係不爭既事實...

不過你地鬧左國家隊咁耐, 雖然係垃圾都好, 總有改善既空間,
如果佢地唔打茅波, 專心踢波, 我認為佢地呢班後生係有得做既...

因為"打法粗暴"同"有無球技"係絕對唔掛鈎既...
Originally posted by lizard at 2008-3-3 01:47 AM:

打從你一開始答嘴,原來最基未青年軍定義都未識啦!
學人吹水。正廢柴!

仲大大聲叫人道歉,給我踢爆,就亂兜。做無賴!
我無上黎就叫潛水呀!

你以後每寫一段,我就永永遠遠引回你#44,給人知,你無賴既行為

如果以青年隊去應戰由成年球員組成既國家隊比賽大敗 我唔覺得有咩咁醜
首先一點 我係度討論緊 唔似得你係吹出黎既
印象中正選球員上陣者多為年青球員
作用以陪訓年青球員為主 我上面已經講過  上屆亞錦賽
以一d年青球員出戰 如 楊鳴、易立、王勇、王博、張凱 等
而且我無講過係正規全u19球員 唔好老屈我

如果你條蜥蜴仲係死唔斷氣要死撐既話
唔該你講下何謂二隊先黎拗 你要話人廢柴先証明自己唔係
又唔識野又無料 仲係度拗   
仲有唔該你帶番副眼鏡喇阿伯 標題講足球呀
你對國內籃球無興趣只係有興趣話中國籃球點廢法 ok無問題
但係唔該你開個新標題囉 只要你打d字正路少少
唔好好似依家咁9唔答8  要人睇得咁辛苦先明你想嗡乜
Originally posted by filter-052fans at 2008-3-4 09:52 AM:

某程度上係o岩既, 因為睇番班友仔...
正常唔掛勾,但國家隊就掛晒勾。

佢地唔識增值自己,唔夠人勁就懶球證懶國仇懶呢樣o個樣,場入面又用暴力解決,俾佢打贏左又飄飄然,真係頂住個肺條氣。
我愛長澤
Originally posted by 王晶 at 2008-3-4 09:06 PM:

首先一點 我係度討論緊 唔似得你...
首先一點 我係度討論緊 唔似得你係吹出黎既
印象中正選球員上陣者多為年青球員

你食屎啦,仲兜!

你敢膽叫人道歉,就先要資料正傕先啦。
用流料,想屈人道歉,天下間未見過有如此賤格網友!野蠻無理
打正旗號,叫人道歉,現就改口【做與討論】,你又係食屎啦!

你好道歉啦,無賴王晶!

再引你#44,你自己睇清楚,你個無賴,憑甚麼用流料,反而叫人道歉!

[ Last edited by lizard on 2008-3-5 at 03:58 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 中國足球正垃圾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。