<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 男人入黎睇下啦 女人都黎評下理 至於人妖..都入黎啦!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2008-3-5 06:40 PM:

咪理佢啦, 佢都係想借呢個post 去同自己女友講野之嘛, 根本都志不在同我地傾~
版主真係明白事理.....
Originally posted by shanlinlla at 2008-3-5 11:28 PM:

你女友有黎EF玩咪?
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by shanlinlla at 2008-3-5 23:28:

大家男人心照啦~
個女人係你自己嘅, 自己傾掂佢喇~
每對情侶都有自己嘅相處方式, 我地外人係唔會比到咩意見嘅, 你地知道要為對方做d 乜付出d 乜就得喇, 係好係壞睇你自己喇.
Originally posted by Triangel at 2008-3-6 13:45:

你女友有黎EF玩咪?
叫佢個女友叫多d 姐妹上黎EF 等我地招呼啦~~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-3-6 03:41 PM:

叫佢個女友叫多d 姐妹上黎EF 等我地招呼啦~~
姐妹??

Photo please!!!
Originally posted by 小强 at 2008-3-6 17:18:

姐妹??

Photo please!!!
做人又唔可以以貌取人!
你隻小强好靚仔咩?
難得有機會可以有女會員同我地班麻甩傾偈,仲咁多要求?
第日嚇親d 女仔唔敢上黎你就做左千古罪人喇~ 
Originally posted by BOYDWAN at 2008-3-6 09:19 PM:

做人又唔可以以貌取人!
你...
Originally posted by trista_cheong at 2008-3-6 10:48 PM:

Originally posted by e_e at 2008-3-6 10:57 PM:

好正﹐再有深度啲可以再刻劃成一篇情色小說
Originally posted by trista_cheong at 2008-3-6 11:17 PM:

好正﹐再有深度啲可以再刻劃成一篇情色小說
我一直在寫的不是嗎???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 男人入黎睇下啦 女人都黎評下理 至於人妖..都入黎啦!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。