<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 男人入黎睇下啦 女人都黎評下理 至於人妖..都入黎啦!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 極樂 at 2008-3-9 01:39 PM:

加分? 我可德可能丫?!
我唔俾人扣分已經偷笑啦~~
哈哈!!
媽媽級會員喎 , 應該破格提升拉~~
Originally posted by e_e at 2008-3-9 01:46 PM:

媽媽級會員喎 , 應該破格提升拉~~
咁我都已經係三年間升到"高級會員".......
真係唔覺唔覺就三年....
入黎第一篇係話我感情出現問題...
依家仲連仔都生埋添......
不過呢到我相信呢到"靚女會員"就大把.....
活躍既"媽媽會員"唔知有幾多位呢?! 哈哈~~
Originally posted by 極樂 at 2008-3-9 01:51 PM:

咁我都已經係三年間升到"高級會員". ......

真係勁!
好多有目的既會員,存心求分,求極都求唔到

極樂姐用平常心入黎就話都無咁易做左高級會員
Originally posted by 自由神 at 2008-3-9 02:29 PM:

真係勁!
好多有目的既會員,存心求分,求極都求唔到

極樂姐用平常心入黎就話都無咁易做左高級會員
小弟弟你話緊你自已丫?!
你仲遲過我入黎....
但係你已經做左副板主...
我真係自愧不如~~
Originally posted by 極樂 at 2008-3-9 02:44 PM:

小弟弟你話緊你自已丫?!
你仲遲過我入黎....
但係你已經做左副板主...
我真係自愧不如~~
小弟弟....人地年紀好大嫁啦

我得個名嫁咋...加上都未到副版主咁高職位,我PC仔黎嫁咋

極樂姐!BB佢幾好嗎?
Originally posted by 自由神 at 2008-3-9 02:48 PM:

小弟弟....人地年紀好大嫁啦

我得個名嫁咋...加上都未到副版主咁高職位,我PC仔黎嫁咋

極樂姐!BB佢幾好嗎?
你年紀大? 咁我點丫!?
不過我唔知乜野叫 "pc仔"~~哈哈!!

唉.....講起bb就心痛啦!!
佢病左丫!! 感冒丫...
睇左兩次醫生都仲未好..
其實唔係大嚴重, 但係佢有痰痰作怪...
又咳唔出喎...琴日睇多次醫生...
希望可以清埋d痰, 快d好返啦!!
始終呢排打開報紙, 全部都係好負面既新聞...
我都唔敢輕視d菌...
Originally posted by 極樂 at 2008-3-9 07:25 PM:

你年紀大? 咁我點丫!?
不...
pc仔咪最低級既警察囉.....

小事黎既。唔好咁緊張
BB仔係無咁快好
不過唔係大病黎
有你照顧,好快會好番嫁啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 男人入黎睇下啦 女人都黎評下理 至於人妖..都入黎啦!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。