<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 男人入黎睇下啦 女人都黎評下理 至於人妖..都入黎啦!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2008-3-4 07:48 PM:
1)識煮飯
(咁工人請黎做乜?:confused...
完全覺得唔好笑

呢d只係我心裡面嘅perfect妻子....係心裡面(幻想)

如果你覺得你同我嘅諗法有唔同,你可以講出黎....

講我嘅諗法有d咩唔好.....而唔係一味話我保守,可笑!!!!!!!!!

我睇左咁多repeat,都睇唔出我咁諗有d咩唔岩,同埋唔好!!!!!!!!!!!

你地嘅論點都無說服力嘅    (呢句係笑著講..但我的確係咁諗)
Originally posted by shanlinlla at 2008-3-4 20:41:

完全覺得唔好笑

呢d只係我心裡面嘅perfect妻子....係心裡面(幻想)

如果你覺得你同我嘅諗法有唔同,你可以講出黎....

講我嘅諗法有d咩唔好.....而唔係一味話我保守,可笑!!!!!!!!!

我睇左咁多repeat,都睇唔出我咁諗有d咩唔岩,同埋唔好!!!!!!!!!!!

你地嘅論點都無說服力嘅    (呢句係笑著講..但我的確係咁諗)
我真係覺得好好笑喎~

你呢d 似叫妄想多d 喎........

我嘅諗法唔係同你唔同,而係根本唔會咁諗~

如果係幻想,我會覺得唔夠創意;如果係打算實行,我會覺得係癡人說夢~

與其話我地嘅論點無說服力,倒不如話你嘅想法簡直係無人苟同,包括你嘅女朋友~
( (呢句我並無笑著講..因為係事實)  
你同依家D港女有咩分別....港男
(純粹個人意見,並非引起版戰)
真係一路睇, 一路諗: 好彩我老公唔係咁....!
我一定一定唔會嫁俾d咁既男人.......
你真係好鬼専制~~
最反感係呢句:
11)我要我老婆十點之前返到屋企..(如果有事嘅...例如外母病左,呢d梗係可以啦....但如果佢係  出左去唔知邊度玩,又唔知同埋咩人玩....咁我會叫佢自己搬出去住啦!!!!).

呢樣我又唔知有乜問題, 連自已一個人去街都話唔得, 我覺得你呢d大男人, 你陪佢行街, 開頭好地地, 問意見又無意見, 行多一陣口黑面黑, 如果去買bra咁唔方便你又跟喎?!:
9)如果無咩特別事,我都唔想佢出街....(shopping我會陪佢去,但我唔想佢自己去!!)

如果真係唔使老婆做野本來都無乜, 但係...你係咪真係可以擔保一世有工做? 衣食無憂?每個月有幾皮野零用錢過佢先?!
我唔會要老婆返工,我會養佢......(包括屋企所有支出)

唔好叫你老婆生仔丫, 好難減架~~不過你可以困佢係屋企做sit up既...
7)體重唔可以超過60kg.....(我唔鍾意肥妹)

其實, 你都可能搵到d咁既條件既老婆既, 不過附帶一個條件: 靚女佢份

但係我都想問: 你使唔使老婆係處女呢??

Originally posted by 極樂 at 2008-3-4 10:00 PM:
真係一路睇, 一路諗: 好彩我老公唔係...
如果真係唔使老婆做野本來都無乜野 ...
無乜野??? 大佬 , 家庭主婦都會出街拉 ,
如果唔比出街果d , 叫禁固 ; 唔肯出街果d , 叫自閉~~
"各位男人,你地覺得會唔會過份呢..."

樓主你又要問,俾意見你又響樹鬧人,由此可見,心智極之唔成熟‧‧‧‧‧再睇睇你所列舉既所謂要求,實實在在只是如同自瀆一樣,咁當然係你想點都得‧‧‧‧‧無人可以排除樓主將來會有能力可以養起成頭家兼唔使老婆出黎打工,但即使做得到又如何?可以搵到一個傻戇若此既老婆先講啦,樓主真係覺得有錢係乜都得?‧‧‧‧‧
鵝是一只芒黐黐‧‧‧‧‧
Originally posted by s20021097 at 2008-3-4 09:38 PM:
你同依家D港女有咩分別....港男
(純粹個人意見,並非引起版戰)
可以見得我係港男呢???

你單憑區區幾篇字就評定我為人???

我打呢篇野出黎....係想各位幫下手,睇下有咩問題要改善.....

我又唔係我要老婆跟著做....當然,佢做到我好開心....
Originally posted by 衰貓 at 2008-3-4 10:50 PM:
"各位男人,你地覺得會唔會過份呢...
我有講過有錢咩都得咩????

仲有,你呢個例子非常好...我依家真係係度幻想喎....
...............................
呢個topic可以做戀愛板開板以黎最離奇嘅自創主題!

抵讚!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 男人入黎睇下啦 女人都黎評下理 至於人妖..都入黎啦!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。