<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 男人入黎睇下啦 女人都黎評下理 至於人妖..都入黎啦!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2008-3-5 00:16:
呢個topic可以做戀愛板開板以黎最離奇嘅自創主題!

抵讚!
我都同您講精彩咖啦~~~

交返比您喇,唔好掛住笑唔WWW呀~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-3-5 12:40 AM:

我都同您講精彩咖啦~~~

交返比您喇,唔好掛住笑唔WWW呀~
一邊笑到一邊WWW呀~~

淨係咁已經抵加分
絕對 no problem!!!

1)識煮飯
7)體重唔可以超過60kg.....(我唔鍾意肥妹)
8)唔知係咪我奇怪,我覺得食晚飯一定要三餸一湯.....(如果唔係嘅話,我會嬲!!!!)

只要佢好鍾意煮野食, 又細胃口, 咪得!! 大把啦!!

2)顧好屋企(家務,照顧好仔女)
5)係我放工返屋企時,佢都要係屋企(如果有事,可以打電話同我講)
9)如果無咩特別事,我都唔想佢出街....(shopping我會陪佢去,但我唔想佢自己去!!)
10)唔好將屋企嘅事同人講....(好朋友都唔得,好事就唔緊要,但衰野就唔講得)
11)我要我老婆十點之前返到屋企..(如果有事嘅...例如外母病左,呢d梗係可以啦....但如果佢係  出左去唔知邊度玩,又唔知同埋咩人玩....咁我會叫佢自己搬出去住啦!!!!).
只要佢好鍾意留係屋企咪得!! 大把啦!!

3)短裙,短褲,低胸衫同我扔晒佢(我唔想老婆比人係咁望,唔知有無男人同我一樣咁諗呢??)
4)一定唔可以勾佬(比我知道一定離婚)
6)最好唔好帶朋友上屋企(無咩事都唔好叫人上黎,如果比我知有男人上黎屋企,一定嘈!!!!!!)
12)我唔會比我老婆食煙飯酒...
只要佢好唔鍾意識朋友咪得!! 大把啦!!

不過合適全部條件既人就唔會太多.....樣貌身材就要張就吓.....重要可能神志有d問題....不過你都預咗嫁啦
Originally posted by d228216 at 2008-3-5 01:03:
不過合適全部條件既人就唔會太多.....樣貌身材就要張就吓.....重要可能神志有d問題....不過你都預咗嫁啦
咁既極品我高攀唔起lu~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-3-5 01:13 AM:

咁既極品我高攀唔起lu~

你係囡都啱嫁啦

你列出嘅條件似係請一個"賓賓"多d! 你娶老婆黎做乜!?

老婆去下街都唔得....唔俾出街又點買餸煮飯先? 老婆扮靚d出街又驚俾人睇蝕....咁拖個黃面婆出街你又頂唔頂得順先?

呢個世界唔係剩係得你架, 你睇到自己太重要喇!!!!
Originally posted by d228216 at 2008-3-5 01:03 AM:

1)識煮飯
7)...
BASICALLY THAT'S WHAT U TRY SAYING :

Originally posted by trista_cheong at 2008-3-5 01:31 AM:

BASICALLY THAT'S WHAT U TRY SAYING :

I'm colour wolf

this case is anti the theory between man and women, man ask for women in terms of everything, women exchange sex(general means relationship) with man in terms of everything.

[ Last edited by d228216 on 2008-3-5 at 01:37 AM ]
Originally posted by d228216 at 2008-3-5 01:15:

你係囡都啱嫁啦

喂!我好純情咖~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-3-5 01:40 AM:

喂!我好純情咖~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 男人入黎睇下啦 女人都黎評下理 至於人妖..都入黎啦!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。