<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 男人入黎睇下啦 女人都黎評下理 至於人妖..都入黎啦!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by shanlinlla at 2008-3-4 12:06 AM:
各位,以下係一個男人對老婆嘅要求,未...
3 5 6 9 10 11 ... 咁你同禁固佢有咩分別???
Originally posted by shanlinlla at 2008-3-4 12:33 AM:
3 5 9 10 11我都無麥所謂....
...
如果係 "只要做到1 2 4 ,我都覺得佢有一百分" , 咁仲列其他出黎做咩???
顯然完全符合先叫完美 , "只做到1 2 4" 只是 "完全唔會接受唔到" ~~
咁既話 , 我又覺得唔太大問題 ... 不竟只係一個理想 , 無強迫含意~~

不過講番 , 又真係幾難完全符合你要求 ...
我再睇一次 , 覺得9同10最惡頂 ... 講9先 , 唔比出街點睇都好咩拉 ,
基本上就自己唔肯出街果d , 其實可能有情緒病 , 反而應該帶佢去睇醫生 ,
我想說的是 , 唔出街或太少 , 對人會係唔健康既~~
至於10 ... 你唸唸 , 屋企既事咪即係同你既事??? 咪當然同你發生問題拉 ,
咁當然唔會同你講 , 如果佢又唔同其人講 , 屈屈下一樣會屈出病 ...
另外5同11都唔太好 , 不過唸唸下11都可以接 , 而5比人覺太從屬主義 ,
簡直好似佢係你手下咁 ...

(我遲d會出一篇 嫁美新娘 既色文 , 男角正是一個保守大男人主義者 ,
樓主e個topic , 絕對有助我e篇文既寫左~~)
Originally posted by shanlinlla at 2008-3-4 05:29 PM:

你將我d文用黎作咸文

不...
兄之言 , 再增甘文之色耶
我會咁寫 : 一個美國老農(50yro) , 後生果陣比女仔呃過 ,
到e+先用幾萬美金 , 係東亞 "買" 一個老婆回去~~
因為比女仔呃過 , 所以老農次次出去都鎖左門 , 唔比佢出去 ,
相反 , 由於東方儒家思想 , 個女仔其實唸住跟佢一世 ,
但對住老農既冷莫同禁固 , 佢終日在空空的房子裡 ,
承受著孤單同寂寞~~

希望可以表達出 , 有人比女仔呃過 , 結果用 "對會呃佢既女仔" 既方法 ,
對之後既老婆 , 結果形成對老婆既極不公平 , 同相方既折磨~~
(希望有人睇左之後有啟發拉~~)
Originally posted by 極樂 at 2008-3-4 10:00 PM:
真係一路睇, 一路諗: 好彩我老公唔係...
如果真係唔使老婆做野本來都無乜野 ...
無乜野??? 大佬 , 家庭主婦都會出街拉 ,
如果唔比出街果d , 叫禁固 ; 唔肯出街果d , 叫自閉~~
Originally posted by shanlinlla at 2008-3-5 03:57 PM:
各位....我真係好開心有咁多repeat......
(你地咁多人咁多個腦竟然無人講到呢點)...
============================
妖 , 講L左拉 , 係你自己資質低 , get唔到~~
Originally posted by trista_cheong at 2008-3-5 11:02 PM:

咁都未嘗唔係一件好事黎嘅~
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2556271
點睇???
Originally posted by trista_cheong at 2008-3-6 10:48 PM:

Originally posted by trista_cheong at 2008-3-6 11:17 PM:

好正﹐再有深度啲可以再刻劃成一篇情色小說
我一直在寫的不是嗎???
Originally posted by trista_cheong at 2008-3-6 11:23 PM:

係呀我知呀﹐不過色文同情色小說始終有啲唔同ga噃……
願聞其詳
Originally posted by trista_cheong at 2008-3-6 11:30 PM:

通常黎講:

色文 <== 引起...
點敢??? 搏ban咩~~ 咁你覺得我篇 "劉亦霏" 點???
我自己都覺得唔太好 , 但有向e個方向努力~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 男人入黎睇下啦 女人都黎評下理 至於人妖..都入黎啦!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。