<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [自拍]動漫Maggie@十大電視廣告頒獎典禮記者會
返回列表 回復 發帖
露得多就唔值錢了
其實影人影相d人咩心態?
登上報又點?
想人地怕左你?
唔抵得人地同星影,自己無得影?
定係要問准你先影得?
負けないで もうすこし 
  最後まで走りぬけて
Originally posted by pyau at 2008-3-8 11:30:
其實影人影相d人咩心...
喂, 我無惡意ga, 咁岩今日係報紙睇到, 報下料提醒各位巴打, 小心被記者攪到自己出鏡, 在現場要走位執生. 當然唔怕出鏡ge, 就唔係問題.

[ Last edited by a1872333 on 2008-3-8 at 01:29 PM ]
Originally posted by a1872333 at 2008-3-8 12:33 PM:

喂, 我無惡意ga, 咁岩今日係報紙...
唔排除某D人影星相別人用心,今日東方登了一張相DC FOCUS在MAGGIE身體某部份。
Originally posted by teddybape at 2008-3-8 13:05:
唔排除某D人影星相別人用心,今日東方登了一張相DC FOCUS在MAGGIE身體某部份。
See See, 去左東方睇過, 報導如下 :

動 漫 Maggie 李 曼 筠 前 日 以 低 胸 晒 罅 出 席 公 開 活 動 , 一 班 拍 友 「 如 獲 至 寶 」 , 竟 毫 不 客 氣 圍 攻 其 矚 目 胸 部 , 令 她 頗 為 尷 尬 。

張 文 慈 ( Pinky ) 、 動 漫 Maggie 李 曼 筠 、 陳 啟 泰 、 張 家 瑩 和 戚 黛 黛 等 一 眾 藝 人 , 前 日 出 席 亞 視 的 《 第 十 四 屆 十 大 電 視 廣 告 頒 獎 典 禮 》 記 者 會 , Pinky 以 短 裙 晒 長 腿 , 而 動 漫 Maggie 則 low-cut 裙 上 陣 , 胸 前 露 出 深 深 的 乳 溝 。 動 漫 Maggie 的 胸 前 春 光 , 令 Pinky 難 以 招 架 , 只 好 死 撐 道 : 「 唔 夠 佢 性 感 無 所 謂 啦 , 我  只 係 撐 下 場 , 亞 視 叫 到 咪  囉 。 」

做 足 措 施 防 走 光
波 光 四 射 的 動 漫 Maggie 吸 引 大 批 男 士 「 圍  」 和 拍 照 , 而 她 也 表 現 親 民 , 活 動 後 主 動 走 到 台 下 , 讓 一 班 男 士 影 個 夠 。 記 者 發 現 當 中 有 男 士 專 瞄  其 胸 部 高 炒 拍 照 , 雖 然 動 漫 Maggie 揚 言 已 做 足 防 走 光 措 施 , 不 擔 心 洩 春 光 , 但 面 對 一 些 色 迷 迷 的 男 士 , 她 也 感 到 有 點 不 自 然 。
有無人scan份報紙黎睇下呀~
Originally posted by a1872333 at 2008-3-8 01:27 PM:

See See, 去左東方睇過, 報導如下...
Focus on Maggie個胸冇問題,呢個係佢買點,記者同拍友都係一樣,只不過記者爲工作,而拍友則係爲興趣,除非個記者係女。
Originally posted by a1872333 at 2008-3-8 12:33:

喂, 我無惡意ga, 咁岩今日係報紙...
洗唔洗post埋張相出黎呀
第一個POST尾二果張右手面果個係邊個~?好得喎!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [自拍]動漫Maggie@十大電視廣告頒獎典禮記者會

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。