<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 愚人節爆大鑊! EF 管理人員真身大嚗光!
返回列表 回復 發帖

- {5 O/ h2 N- s睇下先
EF小人物

又話一人一張,點知剩係得番大皇你張靚仔相
% ^/ [3 m+ i5 X6 j2 `8 U! C+ N
1 q; S9 s0 t9 G唔好話畀人聽
1 y# `- t9 g$ a; u; H# i! t9 Y  [(BOYDMAN似阿金哥)
EF小人物

Originally posted by BOYDWAN at 2008-4-1 17:49:9 O5 q& A7 X1 U# v( q  o7 @/ j
) J# n: N% Z+ C+ \% _
6 J  {0 J2 Z; ?5 v
5 ~2 m5 ~+ S# U3 Q3 ^
我無理由post 自己張相出黎咖~
+ }2 n9 }1 ?  k( l/ i) k" U& Z梗係犧牲佢地嘅照啦~
( y# R2 M7 M) j6 Z5 r  U) J0 Z0 W
:7 Q0 J9 E2 }$ O' T/ s5 S( G/ @
EF小人物

Originally posted by SWK at 2008-4-1 17:53:0 N, h- R5 I' @* H/ l
e_e(甘國武)
% q- e1 q& B' y3 {3 o5 W* J' q+ {) Z5 x, e4 M% A, R( E3 B
我都投左他
EF小人物

Originally posted by ivanland at 2008-4-1 17:53:7 r) [  r9 E, s& A& v, ?! K

: J, m1 @  D2 ?中間分界...心理變態....
3 {; G1 C2 u" [( t0 ^7 L; `" S/ ^: w, a& [* ~
唔好話畀人聽大皇中間分界
EF小人物

Originally posted by ivanland at 2008-4-1 17:57:
. q; L2 A/ A" P
2 h/ e( i. F# Q; B# |x2
9 d6 _6 z  W; d+ \9 wx3
EF小人物

Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 18:55:
& j/ T1 }' Q1 w% Z  }2 `頂..........無啦啦關我事8 L4 f0 y6 u* y( W* z' D  e
好在無人會想睇我個衰樣2 ^7 ^8 y: M8 x  H! N7 \8 v/ k
5 {3 m) M+ m) w1 p/ M  R
投啦投啦!大家投啦!
3 M# N: ]0 s+ ?( B* }/ t還掂都唔關我事
9 z+ L, [% e7 \$ j/ j* A
唔好咁謙啦( u$ ~  R1 y. J: J
你個look都幾靚女0 R$ Z+ E5 H- {7 b  c. ^
0 o8 V* H4 b7 c* o" `7 Y2 g
自由神素有ef黃夏蕙之稱
EF小人物

Originally posted by BOYDWAN at 2008-4-1 20:10:- K+ ?3 V9 S$ n  w9 I  s
嘩..........成班人都擦鞋擦都出...
4 f- Z3 f+ K1 R- }/ z3 J因為大家較好色,加上甘生張相全祼,咪引起大家的暇想羅
& {7 e9 k- y9 t6 \8 |" n  b: s9 z5 E9 |8 E% k& d# B
其實甘生一d都唔靚仔,他比較似人妖
EF小人物

Originally posted by 155220 at 2008-4-1 19:52:
, J% c9 ~  w( t& b/ [7 |2 L8 J, j  ]d佬出去影左咁多相,相信有唔少版友見過佢既廬山真面目^^
2 @, l9 {7 I, m3 u7 k
$ T. Q; A3 g& F張相係他係沙灘著三點式影緊靚女的時候偷影架
EF小人物

Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 21:19:
( s3 e5 {( q: v# U$ h" R
; Q+ w: I( x) b4 J今日唔係愚人節既話..........1 w8 Q7 Y( ^) ]" ?0 @) x
我一定咩差野都唔理一次過爆粗鬧爆你
6 ^, p* ?3 f$ Y, R唔好扮野啦6 K% {& |. H) d( I3 `
你張相化哂妝,擺出一副殺死人的誘人pose,幾似夏蕙姐啊
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 愚人節爆大鑊! EF 管理人員真身大嚗光!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。