<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴又俾球證玩死!
返回列表 回復 發帖

阿仙奴又俾球證玩死!

今日UEFA Ars 2-4 Liv
阿仙奴又俾球證玩死!

十二碼....阿仙奴次次無份..俾人踢又無, 拉衫又無, 推又無, 剷又無
人地係又十二碼唔係又十二碼...!
D球證係咪路呀.....過份到個個都誤判? 我唔止無言..直頭想爆粗!
成季阿仙奴有成10個以上十二碼冇判到...
馬後炮講句...唔係十二碼...阿仙奴點會搞成咁...
仲做緊1哥啦!

league係咁...
UEFA又係咁....

阿仙奴冇大賽命...
:唉...有時睇阿記睇到我都想喊...
搓得好睇...扭得好睇...俾球證玩謝....
今場2-2果時我開心到跳起

p.s  Walcott超癲...過左5個...
果球真係拍爛手掌

p.s2 係bo. 冇講到.. Sanderos真係慢到...想死...
佢mark hyypia都好有問題...
新一代計時炸彈?
F9射得好靚...但佢真係連身都未轉到....

球證們! 你地玩晒啦!

[ Last edited by michelle_tom on 2008-4-9 at 05:07 AM ]
READY 4大皆空lu 阿記
Originally posted by capicapi at 2008-4-9 04:41 AM:
READY 4大皆空lu 阿記
如果下場去盡....win到manu仲有機...
唉...又誤判, 已經唔係第一次, 無言...........
Originally posted by michelle_tom at 2008-4-9 04:45 AM:

如果下場去盡....win到manu仲有機...
機唔係冇囉...好低, 你睇法比仔下半場都唔走動就知啦
我唔係阿仙奴迷.....不過睇完佢幾場比賽.....
我最後可以講句.....佢地係輸比球證.....
大膽d 講句...d 球證一定收左錢...
利記真係死好命...佢地一定羅唔到歐聯...
我覺得係輸俾自己
出senderos已經係最令人r頭既行為
結果就因為佢輸左頭兩粒
幾時都話球証係決定勝負o既最主要因素.....

好波係冇用的!!!

我都係阿仙奴fans.......睇到一句聲都冇!!

球証.....你好o野!!!

下次唔駛咁煩啦.....叫F9 入到禁區自己跌低..

然後吹12 碼啦!!!

場波唔駛一分鐘都可以完啦....

做乜要阿仙奴d 球員踢九十分鐘呢??!!!

對於球証o既執法....六個可以講晒,

超低能 勁搞笑!!!
Originally posted by hidefat at 2008-4-9 04:56 AM:
我覺得係輸俾自己
出senderos已經係最令人r頭既行為
結果就因為佢輸左頭兩粒
呢個都係一個問題.......
以佢o既實力....
真係唔應該踢大會....
有人買佢雲加應該放佢走啦!!!
Originally posted by pakho at 2008-4-9 04:47 AM:

機唔係冇囉...好低, 你睇法比仔下半場都唔走動就知啦
一季踢足晒.....雖然係有d 失望,

但完全明白同收貨!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴又俾球證玩死!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。