<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴又俾球證玩死!
返回列表 回復 發帖
我都唔係阿迷,不過兩場波,我都覺得兩個球證都好顯偏幫利記,今輪評心而論利記絕對勝之不武
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
Originally posted by filter-052fans at 2008-4-9 09:07:
好心你班友啦, 輸就輸啦!!

...
阿仙奴已經輸左,大家只是覺得阿記輸得好唔抵,為阿記抱不平者

[ Last edited by wer on 2008-4-9 at 10:51 AM ]
EF小人物

Originally posted by filter-052fans at 2008-4-9 09:07 AM:

...
其實我都係最近先睇阿仙奴近3場既賽事...
對住利記....
3場都好睇...不過3場球證都好有問題...
我自己都無話鐘意邊隊多d...
但係睇完3場我就鐘意阿仙奴多d 啦...
完全出於佢地真係輸得唔低...
3場我都完全睇曬...3場都有問題既12碼...
點解次次都係利記獲利?

其實一場波...個球證公正係好緊要...
唔係即係場波跟本就唔係11對11...
3個問題十二碼...老實講...個個睇都知...最無機個十二碼係利記果個....
阿仙奴個d 明顯到...球證位置重近到...咁都唔吹我就真係覺得d 球證偏幫到...

不過我個人認為假波係存在...不過估唔到歐聯同英超都可以係咁...
真係對足球完全失望,西甲我都已經唔q 睇...實在太假...
頭幾隊輪住輸...依ga d 運動真係同d 政治唔係就金錢...再唔係就面子...
跟本就唔係競賽...唉完全.....失望

個人認為...我覺得阿仙奴d 球員d 樣太林善...
如果好似車仔d 人咁惡d 串d...我覺得d 球證唔會咁多吹錯...
不過如果係咁就唔係阿仙奴...
Originally posted by michelle_tom at 2008-4-9 05:37 AM:

點解好多球證都唔鐘意Arsenal  
上場UEFA個球證公開道歉左話KUYT拉HLEB果球應該係十二碼

[ Last edited by michelle_tom on 2008-4-9 at 05:39 AM ]
道歉都無用啦...事實都出左局...今次吹阿仙奴被十二碼...都係一笑置之...
算數...上次利對阿 3次都係有利....阿仙奴
今次轉個槍頭...真係無野講...對假波失望...
曼聯...羅雙win...算數
Originally posted by filter-052fans at 2008-4-9 09:07 AM:

...
如果照你咁講      過程快
但係睇唔到    就可以吹錯???
連續2次都吹錯係正常??

同埋依家講緊有唔公平既事發生
你又講阿仙奴其他輸既因素
如果講   其實有仲多

賽程 :  連續同一對手3次喎      比人捉到路係好易   雲格係後面做左幾多野  你又知幾多?
傷兵+冇態 :  睇阿記要迪亞比都出    已經反映唔到真正既實力
心理質素 :  阿記都仲有機會爭聯賽      但係利記已經一早玩完   硬係出哂力打依場   

可能唔止以上依d因素tim   
所以球證比個12碼係非常影響到阿記既士氣
Originally posted by 古剎之楓 at 2008-4-9 11:45 AM:

如果照你咁講      過程快
但...
個人比較鐘意你下半part既分析, 即使唔係完全同意晒你講既!!

球証吹錯, 係司空見慣既事, 雖知佢地都係人, 做球員既,
都唔會下下無出錯, 球球得心應腳, 球証往往要係少過1秒內作出決定,
有時候吹錯左, 係情有可原...

當然唔係話咩都可以吹錯, 但尋晚果球, 身體係有明顯接觸, 佢吹錯亦唔係好離譜..
要怪既, 就怪fifa, 遲遲唔刻引入高科技...
Originally posted by kaing at 2008-4-9 11:40 AM:

道歉都無用啦...事實都出左局.....
喂, 好心你地唔好個賽果一唔合自己心意, 就話係"假波"啦...

咁我又想問下, 點解d球証要幫利物浦? 收左錢?
咁點解利物浦可以洗橫手, 阿仙奴又唔得?

賴球証, 不如話自己第一回合和左好過啦,
吹錯波日日都有架啦, 曼聯星期日有球12碼都無吹到啦,
贏唔到, 不如怪自己點解咁易失2球比人啦...

就算係談得最熾熱既"假波", 02年意大利對南韓,
韋利係生性既入左球單刀, 就唔洗輸比個球証啦...
係抱不平架啦...輸係輸左....
但我覺得真係輸比球證lor..
利記果球判左可能接受到...但冇理由個個球證都唔吹十二碼比阿記呀?
次次因為被判十二碼而失去領先優勢...反而要去反撲/ 搶攻.
明明係應得十二碼又冇左....點踢呀...
隊波實冇士氣啦...根本就好唔公平. 仲有呀
誤判已經唔係第一次, 係league/Uefa加埋不下5,6次啦!

...
咁上回合果球冇得講啦話, 拉衫到咁, 古治拉得夠明顯啦話....
仲有之前艾迪ba約對伯明瀚俾人拉住條褲都唔吹...球證係對住5步外lor....
Originally posted by filter-052fans at 2008-4-9 12:22 PM:

喂, 好心你地唔好個賽果一唔合自...
因為阿仙奴冇錢

[ Last edited by michelle_tom on 2008-4-9 at 12:57 PM ]
Originally posted by filter-052fans at 2008-4-9 12:22:

喂, 好心你地唔好個賽果一唔合自...
totally agree with you...Arsenal should blame for the defence last night~~instead of the ref~~

how could Hyppia could make a header so easily in Reds' first goal?where was Sendros?he was supposed to mark Hyppia tighyly!!!!

how on earth Sendros could let Forres to turn around and make a shot so easily in Gunners' restricted area!!?? Torres was not tight mark at all in that goal, from the point he got the ball and made a banana shot.....and Sendros didn't do anything like try to tackle him..

For offence, Adebayor had missed a vital to make it draw just after Torres scored...if he could finish that shot perfectly, Gunners would be the one to progress to Semi final~~

Seriously...DONT always blame for Ref before evalute your own teams performance...if you had an experience of becoming a ref in a game..not this kind of vital game, you would definitely understand how hard to be a ref!!!

with this kind of performance from Sendros, Gunners do not really worth of progressing to semi final~~seriously~~
Originally posted by michelle_tom at 2008-4-9 12:33 PM:
係抱不平架啦...輸係輸左....
但我覺...
阿仙奴無錢係一般香港人既想法, 不如check下近幾季,
起新球場影響之下, 每季買人仍然出到幾多錢再講...

球証錯隊隊波都受過, 要講既曼聯都一堆12碼無吹到, 季初利記對車仔都有誤判
球証誤判只能怪運氣, 硬要將阿仙奴出局賴晒球証似乎有欠公道...

不如睇番阿仙奴近期既from line, 由fa cup出局開始計,
12場錄得 2勝7和3負既劣跡, 得14球但失18球,
當中只有3場可以保持清白之身, 對手其中有2次係同樣無from既ac米蘭...

若果你認為呢個反映唔到現實既,
就再無咩好講...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴又俾球證玩死!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。