<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴又俾球證玩死!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by filter-052fans at 2008-4-12 03:25 PM:

我唔明點解我句野會被曲解成, &qu...
哈!!
我明白!
以閣下既為人,我都知你係乜都冇講過!
我對空氣講嘢!!
"不知道!!甚麼不知道!!"
哈!
明o架喇!
曲解??!!!
係啩!
"商業因素".....哩句先好笑!!事實黎o架喎!!乜都要錢啦!
球隊有商業因素,球員有商業因素,所以球証又有商業因素.......
咪又玩法一個!!!

"簡單講, 我既意思係話, 如果第一回合贏到, 次回作輸緊3比2都唔洗谷上去輸埋第4球!!"
講講吓又話自己講乜嘢輸第四球.......輸3:2同4:2...都係有分別既如果第一回合贏到....所以你話佢哋第一回合贏唔到就要問吓佢哋做乜第一回合要贏唔到喇!!
"阿仙奴除左怪欠運之外, 點解唔問下自己, 主場果場點解係1比1?
如果上星期主場贏既話, 相信而家出局既係利物浦!!"
嘩......點解要1比1喎......有得解o架喎.....哩啲嘢有得解o架喎......
話時話.....點解阿仙奴輸完第三球唔即刻入返一球呢??甘佢哋咪可以出線囉!
班球員真on居!!
係喎.....應該係冇講過喎.....鬼遮眼添......唔係唔係.....會錯意...又會錯意!
根本都冇講過.....句嘢自己飛出黎之嘛!
哈!
"嘩,c朗呀!勁呀!!贏梗喇!!!!!!!!!!!!!!!!!"

[ Last edited by HansChan on 2008-4-12 at 05:09 PM ]
liv 超前 3:2 個球 12碼 百分百 係枉判

呢個波係全場的轉捩點

假如無判 12 碼的話

當時仲有幾分鐘就完場

結果會點

god know
周圍都有人討論 big 4 邊個領隊揾藉口揾得多

其實亞先老多呢種情況就係人都知
唔係話其他 big 4 無
情況肯定無好似亞記咁

咁 fans 們唔開心   睇唔過眼
好正常

咁都要左拉右拉話無不公無唔抵就真係無野好講

你講晒
Originally posted by hkusu at 2008-4-13 09:46 PM:
周圍都有人討論 big 4 邊個領隊揾藉口...
老兄!
你冇學到嘢咩?
主場俾人追番要有得解......
但球証錯判要問自己之前做乜唔贏.......
仲有!
要本末倒置去睇比賽......
中文程度要夠高,如果唔就唔可以將自己打過既嘢既意思搬弄.......
"嘩.....又係C朗..勁呀!!贏梗喇!"
算啦. 各位. 唔好再鬧交啦...一切已成定局...
今日ars輸俾manu又係penalty...
我都唔想再講...
但我想問一個中堅會唔會係冇威脅下特登手球? = =
Originally posted by michelle_tom at 2008-4-14 01:29 AM:
算啦. 各位. 唔好再鬧交啦...一切已成定局...
今日ars輸俾manu又係penalty...
我都唔想再講...
但我想問一個中堅會唔會係冇威脅下特登手球? = =
言下之意, 唔應該吹12碼 ?
Originally posted by filter-052fans at 2008-4-14 02:18 AM:

言下之意, 唔應該吹12碼 ?
果球吹左我無說話好講...
但唔吹更合理... 呢球Gallas係係禁區入面.......明知出手會有penalty...
點會特登去擋個波...

的確不論係有意用手打落個波
或者係波飛埋泥掂到手...球証都有權吹手球犯規(即犯手球)
但係我成日覺得手球有時真係吹得好唔抵....

[ Last edited by michelle_tom on 2008-4-14 at 02:43 AM ]
Originally posted by michelle_tom at 2008-4-14 02:32 AM:

果球吹左我無說話好講...
但唔吹...
輸球發瘟波, 無人會覺得抵,
但是實上果球係12碼, 咁都唔吹仲大獲...

老實講我分唔清加拿斯係想 "縮" 定 "擋"...

我覺得失分到呢個連雲加都已經投左降既位置,
要去分析阿仙奴既下滑, 用運氣同球證錯判已經不足以解釋...
有時我覺得十二碼呢家野真係好麻煩...
客觀d講可以話球證誤判偏袒/有雙重標準亦係球賽一部分, 但都係怨不得人...
但實際影響有幾大 可想而知...
唔係only話阿記...
十二碼真係玩死唔少球隊....
那個penalty沒話說,阿仙奴好像開始喜歡上送點球了。 。 。
可是Adebayor進的球好像也是用手
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴又俾球證玩死!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。