<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴又俾球證玩死!
返回列表 回復 發帖

阿仙奴又俾球證玩死!

今日UEFA Ars 2-4 Liv
阿仙奴又俾球證玩死!

十二碼....阿仙奴次次無份..俾人踢又無, 拉衫又無, 推又無, 剷又無
人地係又十二碼唔係又十二碼...!
D球證係咪路呀.....過份到個個都誤判? 我唔止無言..直頭想爆粗!
成季阿仙奴有成10個以上十二碼冇判到...
馬後炮講句...唔係十二碼...阿仙奴點會搞成咁...
仲做緊1哥啦!

league係咁...
UEFA又係咁....

阿仙奴冇大賽命...
:唉...有時睇阿記睇到我都想喊...
搓得好睇...扭得好睇...俾球證玩謝....
今場2-2果時我開心到跳起

p.s  Walcott超癲...過左5個...
果球真係拍爛手掌

p.s2 係bo. 冇講到.. Sanderos真係慢到...想死...
佢mark hyypia都好有問題...
新一代計時炸彈?
F9射得好靚...但佢真係連身都未轉到....

球證們! 你地玩晒啦!

[ Last edited by michelle_tom on 2008-4-9 at 05:07 AM ]
Originally posted by capicapi at 2008-4-9 04:41 AM:
READY 4大皆空lu 阿記
如果下場去盡....win到manu仲有機...
但老實講唔止今場...
阿記真係好多次都因為球證執法而失分/出局....
冇理由個個球證都收左錢呀
Originally posted by justhandguns at 2008-4-9 05:35 AM:
大膽d 講句...d 球證一定收左錢... x2

好多球證都唔鐘意Arsenal, Liverpool 同 ManU 通常都有着數。 睇黎Wenger又會上訴!
點解好多球證都唔鐘意Arsenal  
上場UEFA個球證公開道歉左話KUYT拉HLEB果球應該係十二碼

[ Last edited by michelle_tom on 2008-4-9 at 05:39 AM ]
係抱不平架啦...輸係輸左....
但我覺得真係輸比球證lor..
利記果球判左可能接受到...但冇理由個個球證都唔吹十二碼比阿記呀?
次次因為被判十二碼而失去領先優勢...反而要去反撲/ 搶攻.
明明係應得十二碼又冇左....點踢呀...
隊波實冇士氣啦...根本就好唔公平. 仲有呀
誤判已經唔係第一次, 係league/Uefa加埋不下5,6次啦!
Originally posted by filter-052fans at 2008-4-9 09:07 AM:
好心你班友啦, 輸就輸啦!!

...
咁上回合果球冇得講啦話, 拉衫到咁, 古治拉得夠明顯啦話....
仲有之前艾迪ba約對伯明瀚俾人拉住條褲都唔吹...球證係對住5步外lor....
Originally posted by filter-052fans at 2008-4-9 12:22 PM:

喂, 好心你地唔好個賽果一唔合自...
因為阿仙奴冇錢

[ Last edited by michelle_tom on 2008-4-9 at 12:57 PM ]
Originally posted by arthur8088 at 2008-4-9 12:49 PM:

totally agree with you...Arsena...
今場可以見到senderos真係廢到...
F9射埋佢都未轉到身...
A25錯失良機都係事實....

但我地既不滿係..
無數次既誤判十二碼.
我明白球證難做....
但係多次已經害死阿仙奴啦bo...
唔係講今場, 係league同uefa...上回合果球Kuyt點都係啦...仲有對Birmingham都係...
次次都因為十二碼飲恨...點gur呀...
仲有Liv今場都唔見得踢得好呀..
唔係問題球penalty...佢地一定出線?
阿仙奴無錢係一般香港人既想法, 不如check下近幾季,   <--- 呢個你可能都講得arm既
起新球場影響之下, 每季買人仍然出到幾多錢再講...

球証錯隊隊波都受過, 要講既曼聯都一堆12碼無吹到, 季初利記對車仔都有誤判
球証誤判只能怪運氣, 硬要將阿仙奴出局賴晒球証似乎有欠公道...   <--- 咁係季尾每一場都咁重要既賽事出現誤判唔通就唔係一個致敗原因? 真係check下啦...好多次啦...士氣都冇晒啦...

不如睇番阿仙奴近期既from line, 由fa cup出局開始計,
12場錄得 2勝7和3負既劣跡, 得14球但失18球,
當中只有3場可以保持清白之身, 對手其中有2次係同樣無from既ac米蘭...  <--- 佢地近況係差, 防守有問題又係一件事...但球證係咁判十二碼俾對方...自己就次次都冇公平判決...點踢呀...

[ Last edited by michelle_tom on 2008-4-9 at 01:02 PM ]
Arsenal 1 - 1 Liverpool
Hleb weaved into the box, before he clearly had his shirt tugged back by Kuyt. However, referee Pieter Vink was unconvinced and signalled instead only for a corner.

Arsenal 2 - 4 Liverpool
Babel surged into the box and was brought down by Kolo Toure, for what looked a soft penalty.
Swedish referee Peter Frojdfeldt pointed to the spot, and with the Kop in hushed agony, Gerrard drove the penalty high into the net.
算啦. 各位. 唔好再鬧交啦...一切已成定局...
今日ars輸俾manu又係penalty...
我都唔想再講...
但我想問一個中堅會唔會係冇威脅下特登手球? = =
Originally posted by filter-052fans at 2008-4-14 02:18 AM:

言下之意, 唔應該吹12碼 ?
果球吹左我無說話好講...
但唔吹更合理... 呢球Gallas係係禁區入面.......明知出手會有penalty...
點會特登去擋個波...

的確不論係有意用手打落個波
或者係波飛埋泥掂到手...球証都有權吹手球犯規(即犯手球)
但係我成日覺得手球有時真係吹得好唔抵....

[ Last edited by michelle_tom on 2008-4-14 at 02:43 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴又俾球證玩死!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。