<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴又俾球證玩死!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by HansChan at 2008-4-12 01:30 PM:

試諗下如果上週係主場贏緊2比1或者1比0, 尋晚輸緊3比2, 洗唔洗出局?
仲洗唔洗成隊谷晒上去輸多球?

以你第一句講既嘢,佢哋主場贏唔到就要出局(你反問人洗唔洗出局...)...
我唔明點解我句野會被曲解成, "主場贏唔到就要出局", 又係你自己up, 真係荒謬絕論
簡單講, 我既意思係話, 如果第一回合贏到, 次回作輸緊3比2都唔洗谷上去輸埋第4球!!

回應你第一點, 分主客最大原因係商業因素, 唔係咩互攻互守自己既城池,
無人話主場一定要攻, 作客一定要守...

阿仙奴果晚當然唔可以輸, 而且仲一定要入到波, 所以只能獨沽一味進攻,
我就比喻為 "差包剪揼只可以出包" 一樣, 利物浦可以選擇 進攻 或 防守,
再配合不同既陣式同球員, 戰術上自己係變化較多, 正所謂可以睇形勢黎踢既主動波
阿仙奴無得揀, 只有進攻求入球, 戰術上唔係輸晒係咩? 唔通反而有著數?

回應你第二點, 我好似一路講緊既係賽前個局勢, 阿仙奴係戰術上已經輸晒比利物浦
我好似從來無提過當晚場波雙方戰術運用係誰勝誰負....

由我第一個post開始, 都無話阿仙奴抵死自作孽, 我係話利物浦根本唔係打得好,
輸果兩球尤如送大禮, 阿仙奴把握唔到對手既失誤比人入到2球, 自己有一定責任..

你問小弟夠唔夠班消化你既說話, 請先檢討自己既中文水平....

至於你多次打果句"c朗xxx", 請唔好誤導別人,
我雖係曼聯fans, 但絕對唔係c7放了屁也讚響既人,
我在此sport版讚美c7既post, 可能你反轉成個26fun, 都搵唔到一個半個....
Originally posted by T14H at 2008-4-12 02:16 PM:

戰術上係輸,係只可以進攻,
但都只...
一d都唔敏感, 其實我無完全否定會有人作弊,
我既疑問係點解頂針對阿仙奴唔針對利物浦, 講到話用錢收買球證,
點解阿仙奴唔收買番d球證轉頭? 佢地無錢?

咁聯賽點解又12場贏得2場? 所有對手都有錢過佢地?

至於你講用科技呢一點, 其實你都明白...
攪個晶片足球都攪唔到, fifa班友鬼, 唔會攪到d咩出黎...
繼續害d球證比人問侯祖宗18代啦...
Originally posted by michelle_tom at 2008-4-14 01:29 AM:
算啦. 各位. 唔好再鬧交啦...一切已成定局...
今日ars輸俾manu又係penalty...
我都唔想再講...
但我想問一個中堅會唔會係冇威脅下特登手球? = =
言下之意, 唔應該吹12碼 ?
Originally posted by michelle_tom at 2008-4-14 02:32 AM:

果球吹左我無說話好講...
但唔吹...
輸球發瘟波, 無人會覺得抵,
但是實上果球係12碼, 咁都唔吹仲大獲...

老實講我分唔清加拿斯係想 "縮" 定 "擋"...

我覺得失分到呢個連雲加都已經投左降既位置,
要去分析阿仙奴既下滑, 用運氣同球證錯判已經不足以解釋...
Originally posted by woooot at 2008-4-14 10:49 AM:
不看重播也很難判斷
http://101greatgoals.magnify.net/item/XTC0BFGBF0D72DNV
但我覺得只係攝影機既角度問題...

其實果兩球波都無吹錯, 理由好簡單, 你睇在場球友都無人投訴....

傳聞阿仙奴入第一球, 係有人嗌keeper, 攪到曼聯後防誤會...

至於曼聯第一球12碼, 更加明顯係發波瘟之作....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿仙奴又俾球證玩死!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。