<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 挑!!宜家D什麼版主!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01 at 2008-4-10 12:24 AM:/ ]' `. }; }: D* |% ?* D' l3 S
如果大家o係論壇無理頭比67版主扣分你...
( T' @' J% h7 e' H. D3 U& Q6 c  c0 C( W2 x  B4 S
閣下言論煽風點火* H9 f! m" W3 P  B
' c+ Z) M6 m4 p8 I" h- Q
而家我呢個67版主扣你分又算唔算無厘頭 ?
呢個我意見,講都唔得 ?
1 ?& M4 M+ |& Y" G8 @6 V
7 j* l" @7 s7 C, z; T我又唔係話做!!!. A7 v# P: K, ^1 j6 h, c% i
6 P( f8 O) P! _% V& G
我一向都覺得26fun論壇好好架,版主人都唔錯,; M7 ?* y5 W. x  |7 H, W& ~
如果你地係唔會無理頭扣人分,你駛咩理我點講呢 !!!!
  r, K0 Q" f; K/ a6 X6 a! i( p/ Z: p9 v- V( r( @$ X
P.S.仲有,我只係回應個樓主個問題 !!!!!
. D7 `3 F% T( J) ?: F
; A$ r9 C; j7 d# Q" U[ Last edited by jen01 on 2008-4-10 at 01:10 AM ]
Originally posted by ckyckk at 2008-4-10 00:56:
5 u6 k1 t2 f7 X5 B! v  ?+ s# t- f' N
% _3 P2 a; E2 K, z7 G& l
閣下言論煽風點火
1 \! X: J; x$ z2 {* F9 w
6 J4 O2 j; e& \- ~而家我呢個67版主扣你分又算唔算無厘頭 ?
$ v- l0 e( s% A; w$ E! n8 |- K
- L* n2 V! O4 a* w" l4 G
其實佢又有道理wo ....) ^/ D# u! K; m) G. ?( ]
佢只係回應主題 仲有佢果時都唔知咩事" |+ r0 O8 [4 U4 \7 T' y
唔能夠怪曬佢
勇勇做咩咁躁 ?????. `  I# f* U" U$ ]! l; E
* ~8 L3 c, b" o) P) p) q
爆左粗比人扣幾分.        天公地道 吖
5 c, X) O0 s+ d2 c7 c' J7 Y. M9 X7 o6 _! F
..........香港乜乜區 係扣 50 分嫁* f9 Q" S" A8 e1 J$ @( T

8 E9 N' ]" r6 K( C咁都要嬲 ??!?
Originally posted by mk政 at 2008-4-10 01:09 AM:3 J- {8 @+ v( G( \' y
/ b! b5 _  ^7 Q8 u0 q% E+ N
) \2 O7 d* G0 m% I
其實佢又有道理wo ....2 u, P) X/ s2 o0 Z
佢只係回應主題 仲有佢果時都唔知咩事; x4 k  s9 u/ M. T9 b
唔能夠怪曬佢
- G- F, Z* {& ?' _5 f$ @/ P4 x+ m( X0 e$ t' a
今次扣呢 5 分可以作為一個教訓! }; I5 ]5 u5 p
5 C- N# F2 V$ q! l( Y7 \& j
未搞清楚事情始末前不宜胡亂發言
Originally posted by ckyckk at 2008-4-10 12:56 AM:9 ?7 T4 ]: {6 J( d6 J
  D0 b: _1 v9 B9 z% P
' c, S. d8 i; Q# t9 v3 Y
閣下言論煽風點火/ x* k+ L) p( ?6 e

* o) v+ O% a4 K* v& g9 g5 s而家我呢個67版主扣你分又算唔算無厘頭 ?
0 j6 [- E, U8 I3 U8 E4 U; _

& n! V. o$ ]# v2 B3 }  p版主,其實近來這裡計分時有出錯,是否管理人員問題?我亦發現efun近來靜了很多,是真的,很多post已沒有人回﹗就算出post都是新會員,比較老資格的會員出post或回覆已少之又少了﹗$ Z8 R1 Q9 E& i5 \% u7 G% y) n  H6 W
Originally posted by jen01 at 2008-4-10 01:05 AM:+ k( M$ k: I: {0 \  P& M7 k; n
呢個我意見,講都唔得 ?
' l2 _4 V2 g* y, \3 x/ G
& j  F% n0 \% S. B我又唔係話...
% e/ ^! ?  j7 c6 N; T
4 n. ]$ O% Y2 t! v1 ?
今次扣呢 5 分可以作為一個教訓' ^! e* A" v$ b4 Z9 i* c
8 g5 w6 q8 I' r6 B% n  d
未搞清楚事情始末前不宜胡亂發言7 D+ O1 V7 N) N( m: [, k
% a1 L- p: P3 L" F. ^5 k
我又唔係話做!!! <-- 冇錯你係齋 talk,但言詞中含有煽動他人之意
Originally posted by ckyckk at 2008-4-10 01:18 AM:! a+ O" I5 K/ W. Y9 u! f

. v: u8 j# i& ~/ W: t! |
/ {" D( s! y: t" f$ c# R8 S+ w今次扣呢 5 分可以作為一個教訓
2 t9 l! j% E( D3 T' W! g8 y- m  Q
未搞清楚事情始末前不宜胡亂發言
9 r( X7 A& s! w! y

+ o+ H( e% Y. I既然你講到咁,我都無話可說啦 !!!!% w* Z% p: i  V: y& ~

9 R$ S: b) a5 X5 L1 m+ O不過我以後都唔會係吹水台發言 !!!!
本來有720分,現在又變回718分,看積分紀錄又沒有顯示扣我分,不是計較這一、兩分,只是近來這裡確有些問題出現了﹗
Originally posted by jen01 at 2008-4-10 01:22 AM:9 W; c6 g- [0 `8 H1 p! r% ^! ^0 G/ I

$ e7 R6 b) ]/ W/ v8 A/ F% k2 ]  i, V! Q) x. L$ V* [
既然你講到咁,我都無話可說啦 !!!!8 v! A7 o+ ~: S! F* x

+ X8 n& k$ \6 q, D不過我以後都唔會係吹水台發言 !!!!
+ T% Z4 E7 j! D8 g  L. y7 l( _
- N1 c' X' C' i0 y5 T, D
咁你真係有煽動人搞事嘛
3 `/ ~  S5 j$ ~) b
$ n' ^* f3 H; {1 k& E& R6 ?* ?. {6 x煽動 扣 5 分
, k1 u/ j# I6 O; M
' h0 A4 g. `/ _  I! ]) B/ o. i版主對你好好了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 挑!!宜家D什麼版主!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。