<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA Playoffs/Finals 討論區
返回列表 回復 發帖
BOS主場被破, 三頭龍合共攻入75分都輸 (103-97)

真正考驗BOS的時間終於開始了!!!!
只是心又飄到了哪裡
就連自己看也看不清
我想我不僅僅是失去你......
LAL for 3-1 lead

ps. 不過fisher最後果球的確有foul, 湖人好運逃過一劫..........
只是心又飄到了哪裡
就連自己看也看不清
Originally posted by kk33 at 2008-5-28 07:21 PM:

鄧肯都話唔應該foul
應該fake左 fisher 之後射波而唔係帶波............
其實爭議在於fisher 比人fake 起之後的確有撞到barry
應該係計personal foul, 而team foul 又過左,
所以應該有兩球罰球, 但.......
只是心又飄到了哪裡
就連自己看也看不清
LA LAKERS 成為西岸冠軍~!!!!!!! 恭喜
只是心又飄到了哪裡
就連自己看也看不清
Originally posted by e_e at 2008-5-30 01:58 PM:
係你地太苛刻定我太寬容???
我成日聽...
可能目標/要求唔同啫
當你已經成為季侯賽常客時, 自然會想更上一層樓
既然原陣不能有所突破,
唯有進行改革

可能係我地太苛刻掛...
只是心又飄到了哪裡
就連自己看也看不清
Originally posted by 李廾易 at 2008-5-30 02:03 PM:
我想問咸美頓個手傷, 下場出唔出到?
未知, 但佢傷及右手, 出番可能射波都有影響
只是心又飄到了哪裡
就連自己看也看不清
Originally posted by andylauo at 2008-5-30 02:11 PM:
yeah!
Lakers Win~

等左四年, 終於入總決賽
睇番湖人自O'neal 走後大起大落,
今年Kobe 又MVP, Lakers 又西岸冠軍
真係特別感動呀~~!!!!
只是心又飄到了哪裡
就連自己看也看不清
Originally posted by e_e at 2008-5-30 02:31 PM:

kobe終於證明左 , 佢當年迫走死肥佬係岩架拉
哈! kobe 同肥佬今年風水輪流轉~~
只是心又飄到了哪裡
就連自己看也看不清
Originally posted by 怪人米不多 at 2008-5-30 05:04 PM:
聽日明珠有冇得睇BOSTON vs DETROIT ???
我諗無線只係買左TNT個轉播權, 而TNT只係播西岸決賽
所以好大機會聽日會無波睇.......
只是心又飄到了哪裡
就連自己看也看不清
Originally posted by looook at 2008-5-30 08:16 PM:
唔係喎 ! 我記得睇過廣告 , 無線聽日都會播喎 !
希望我無睇錯啦 ! 因為我都好想睇 !
真的? 希望我估錯, 我都想睇~~~
期待bos win埋, 黃綠大戰!!!

只是心又飄到了哪裡
就連自己看也看不清
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA Playoffs/Finals 討論區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。