<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 嬴錢~一切由輸錢開始
返回列表 回復 發帖
man blue兩分鐘入兩球....
蘇金保兩害占士
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-4-20 23:23:
烏達卡追回一球2:1~~~
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-4-20 23:23:
睇呢場波好似癲鳳鬥狂龍.........
買和其他...博4:4@100~~~
大人你咪次次潑我冷水好wor!!

即場強推 ~ 曼城波膽 4 : 2
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-4-20 23:39:
大人你咪次次潑我冷水好wor!!

即場強推 ~ 曼城波膽 4 : 2
矛廁打少個....放心買manblue啦~~
全中,好勁渦嗲嗲大師,我尋日都跟咗妳5草2串1,
幾時再出post牙,我第一個支持!!!!!!!
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-4-20 12:17:
尋晚中伏~希望各brother無上錯我呢隻...
Originally posted by 007James at 2008-4-21 16:08:
全中,好勁渦嗲嗲大師,我尋日都跟咗妳5草2串1,
幾時再出post牙,我第一個支持!!!!!!!
嗲嗲大人....你咁快有fans
多謝俾面,叫我嗲嗲得la,仲有我都會輸架,到時米插我就得,
支持就上黎中出下,我就好enjoy!!
黎緊本周將會推出~~''官人我要''套餐,到時記得光顧!
而今晚d波仲刨緊!!
官人我要套餐,第一個留位!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 嬴錢~一切由輸錢開始

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。