<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
唉............買條德甲4X5 P晒K
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-10 00:38:
也沙媽些!!歡迎光臨 ~~    [b...
我比條死佬KK連殺2日冇左7分,唔好意思愛人....所以今晚我要少你忽忽出一出火仲一定要中出
平手盤>>招積屎4分
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-11 00:29:

同你私片...我要川迪[0]
又好玩6分......打和走盤.....我要攞返我失去嘅野
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-11 00:37:

咁夜先浦頭
真係去....................↓↓
我都話好Q慘輸左條4x5啊
緊係睇完波啦
咁即係點先.....我係唔係一次過贏10分啊
雖然阿積士作客真係好屎,但係中立場佢地斷估都唔會輸,最L多米走盤
~~確認一下先~~
機機怪 玩6分....所以欠我6分
日本妹 玩4分....所以欠我4分
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-11 00:51:

你想連死3日呢...
"馬體會"o個場本應我唔會輸,o個日"馬體會"作客讓平半,但係全世界d飛都落晒佢地,佢地根本就贏左9成,我只係玩玩野買"賓佬"炸
今晚你一定輸比我
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-11 01:03:
good night!!
咁早
天日要返工
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-12 10:13:
勇兒輸到着左草呀?!
你老死......你講咩野啊
宜家賭馬仔,今晚再同你死過
我返來喇
好彩馬仔中番2場救救我,唔係你地會見唔到我

今晚有咩野片啊kk
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。