<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-14 17:55:

利斯菲體育會 對 國際體育會

利斯菲體育會[0 / -0.5]
太監勇要上盤...
我唔信...[巴西波假波多].....最少贏你半格
我都係新來....點解我冇分多
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-14 17:47:

你地片邊場?唔係好知,又唔用顏色字注明,
好鬼難睇 ~
今日我仲度緊
你來唔來啊
我已經洗左白白等你
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-14 18:11:

叫我賭神得咖喇~
叫賭神玩你知有咩下場咖喇~~~~~
%#@*%!$(@%$&!@$
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-14 17:53:

要4分或者雙數,如果唔係輸一半我...
受讓真係好L低玩,好大幾會和波收場
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-14 18:18:

勇兒你有冇留意我同你註冊果日係...
E........係喎你唔講真係唔覺tim,我地好有緣喎,可以結婚喎
今晚雙劍合壁殺死kk
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-14 19:01:

要你忽忽~大細超!
場場片,仲得了!
不過今晚我刀睇好格流~加時win>>0-1
加時後..................有D保留
9竟今晚片成點啊....好L亂啊
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-14 19:32:

jordi - 辛尼特 ...
冇幾勇..........
咁條日本妹
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-14 19:43:

日本妹去左玩男犯

好正啊
等我搵下佢AV先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。