<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supreme12 at 2008-5-15 05:40:
琴晚奸商装家KAKEI系考眼光输左50几分
不过我同嗲嗲都中招,勇勇逃过左难关
希望赢翻勇勇个盘```
嘻嘻!!!!我宜家已經羸左11分
我好似有d運仔喎,希望尾場都贏啦
死囉.........利斯菲體育會 13分鐘已經入1粒
嘩哈哈.............29分鐘追和1:1喇
贏住半格先
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-15 10:06:

係3分鐘.............
不過半場打和 1-1
好彩半場追得和,因為我買左條4x5半場和,宜家收左錢喇
我睇個網話13分鐘,可能佢地出錯
宜家贏住你地7分先
岩岩又比人入一粒,,國體會搞咩野啊
今日計數仲要輸3分
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-15 11:06:

話L左咖喇.....睇盤做人呀嘛:figh...
共扣14分

糕脾6分
賭神(在下)6分
粉腸嗲2分
其實我賭波係唔信盤路唔信上落飛,因為我覺得冇咁大隻青娃周圍跳,如果隊波不停落飛,係唔係等於佢地一定會贏,如果個個見落飛就買佢地,咁個莊家米pk,所以我覺得賭波唔同賭馬仔,係冇飛路跟,只有賽積+人腳 去跟
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-15 18:39:

咁 ~如强制規定:

膠比&勇勇要(阿美),我地要山道士
我唔會比你強制中出
我會報警架
我開個盤啦!有冇人同我片!
列斯聯 讓平半!我要上盤
迪加史卓普 讓半一!我要上盤
奈梅亨 讓半球!我要上盤
有冇人玩!大大都殺起!

[ Last edited by 勇勇 on 2008-5-15 at 10:02 PM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-15 21:45:

洗乜怕者,我又唔係猩猩王
我唔制...中出...會大肚
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。