<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-15 23:40:
係南美ball既世界,乜刀有可能!
...
好恐怖啊
話換主場就換主場,話贏波就贏波
阿美 最後2:0完場
Originally posted by supreme12 at 2008-5-16 14:26:
今晚有咩心水```?
欢迎任何人提供宝贵心水```
高比仔 琴晚冇贏輸喎
岩岩訓醒未諗到野,轉頭睇下有咩野盤出
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-16 14:24:

換左個海拔幾千米高既主場....
生道士上到去未開波已經冇氣
如果係海拔幾千米搞野,米好易會死
佢地d墨西哥人一定個個都性肌渴
~今日等我第一個開盤先啦~
利恩vs史達比克 平手盤
我要史達比克,有冇人同我片
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-16 16:03:

早知我跟5舊買阿美la
早知我都聽你講啦
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-16 16:10:
我今晚睇好唐卡大手交易同埋利恩
平手盤我要史達比克6分
見你話主場可以大大抄唐卡士打讓半球我要下盤6分你點睇啊
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-16 17:16:

有早知你就唔使做黑衣啦~~~~~

[ Last edited by kakeidevil on 2008-5-16 at 05:19 PM ]
你見我個頭像,就知道我已經做左啦
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-16 17:22:

sorry!
我既'cold他"1日用6分夠la!
要片我就落我利恩果場la,勇愛
嘻嘻!!!主隊回好多飛!!!我就要客隊4分
唐卡士打讓半球我要下盤
有冇人夠膽同我片一片
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-16 17:32:

OK!甘我改返4分la!

good luck ~for me
FOR ME ME ME ME ME ME ME ME ME
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。