<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Duffy at 2008-5-17 18:37:

咁我應該點開
我係新手, 唔多識野, 希望原諒
比番條後路人地啦
你個盤掛住自己,都冇諗過人地可以點買
Originally posted by supreme12 at 2008-5-17 18:37:
系咯```我觉得没人会同你片```你开个D ```好难搞```
系拉```勇勇```头先睇到话你师傅教你点做PUSH UP ```有没咩详细D资料```点做最好```
我係學泰拳其實玩"掌上壓"根本就冇咩野指定動作,都唔知道點解o個個post D人會有咁多理論我師父只係同我講做"掌上壓"可以練到D咩野,對身體邊D部位有幫助例如張身體向前傾就可以練到上半部手臂嘅肌肉,張身體向後傾就可以練到背肌張身體同手臂成90度角就可以練手臂下半部嘅肌肉
真係好難講得清楚,希望你明我講咩野啦
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-5-17 19:07:

唔多明...sorry....

你學泰拳 ga.....
學泰拳 is very cool ar.......

[ Last edited by Edgar_Davids on 2008-5-17 at 07:09 PM ]
精神分裂係唔可以學泰拳
Originally posted by supreme12 at 2008-5-17 19:14:
真系唔多明```甘如果唔靠器材```PUSH UP 系米最好既练肌肉方法?
冇錯
最緊要係唔洗錢
點會唔明啊你試下叭係度,一對手唔好動,張個重心向前,然後上落上落20次,你就會覺得上臂會好受力如此類推
Originally posted by supreme12 at 2008-5-17 20:01:
练过之后```除左肌肉结实左之外```会唔会比原本大只D ?
你日日都練(3組>>重心向前,向後,平衡)每一組20下,遲d你就會見效
今晚心水
禾夫斯堡  贏
漢諾威   贏
紐倫堡   羸
利華古遜 對 雲達不來梅 和波
森多利亞  贏 不過已經開波
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-17 21:30:

我以為打飛機練手臂咖添.....
一樣得喎
我有時用腳tim
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-17 21:41:
唔信邪!追多鋪上盤!邊條粉皮要下盤

里爾 [0 / -0.5]
我唔係粉皮唔同你片
Originally posted by supreme12 at 2008-5-17 21:36:
我想问向后点做```好似唔系好得```
點會唔得啊......對手腕&個腹 會受力喎
pk 森仔12碼都唔入
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。