<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-19 00:24:
馬略卡x帕拉尼恩斯x甘美奧

3x1 $100

sure win
馬略卡 我都有買
Originally posted by supreme12 at 2008-5-19 05:31:
真系极度PK啊```我琴晚5窜1```ACXINTERX皇马半场赢X华轮X西维而```中晒```
不过我唔得闲买```又走宝```
睇来要留翻星期3再战足坛
我買左條西甲5x16,又全中
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-19 09:20:
呢兩日啲波仔
馬略卡 冇問題啊
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-19 10:55:

糕脾....你成日打"5窜1"...是否即是5x1?
你成日都買4x1~~5x1,贏嘅機會率好低最好就係買4x5~~5x16,贏面大好多好多
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-19 10:59:

又食尾糊
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-19 11:20:

我最多過3場咖咋....
5X16過到3場都唔洗輸啦
你多唔多買5X16架
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-19 11:21:

有咁耐風流...............................你明咖喇
幾個月後先開季,我有幾個月風流
Originally posted by supreme12 at 2008-5-19 11:46:
我琴晚中架```不过唔得闲买啊嘛```
系啊```我就系买5X1```4 X1, 3X1
其实5X16咩意思```唔明```
10蚊一注160蚊買
5x16有16注飛
k佬講得好岩

[ Last edited by 勇勇 on 2008-5-19 at 11:59 AM ]
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-19 11:46:

使乜等咁耐..............
賭乜都有:美職,巴甲,日盃,韓K,挪超,歐國盃...........大把可以賭~
你忍L得到咩?!
我忍到架
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-19 11:43:

我意思係我最多買3場....
冇買過5x16.....
5x16如果你中得3場點回本呀?
睇賠率啦
不過我買o個D5X16一定回到本
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。