<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-6 00:49:

係咩?咁大鍋!!我強調左好多次言話車仔win就我地嬴,
和and主就佢地嬴wor,留意下我出d帖帖la,勇兒!
有d咁嘅樹
不過最多大家走盤
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-6 00:53:
唔可以走盤,呢d係mk仔同我既私人恩怨,
我一定要食左佢4分架!!
咁大仇怨..........你揸主意啦
我一定聽姑姑說話
Wo.........輸L晒.........冇交哎.........安安樂樂訓覺
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-6 01:00:

勇兒係瞓前不如用tel:投注場Ajex讓球主,
我啱啱落左1舊!!
我仲有個單頭2:0,希望可以HELP HELP我啦
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-6 04:08:
Yeah!!大局已定,打破宿命!仲收多条Ajax讓主-1~
証明左我同勇兒呢個俠侶檔係work!
只要勇兒米玩波胆甘高難度就得!!
係囉.....
冇計啦....因為等錢洗
Originally posted by supreme12 at 2008-5-6 18:39:

不如6分啊~~~
小心呀!!!超人!!!
我都係睇好波琴[+1]啊!!!
"04"作客好L屎,我估哩一場好大機會和波,仲可能有機會輸tim
Originally posted by eqhigh at 2008-5-6 20:47:
又黎過

多蒙...
嘻嘻!!!我估有70%和波
我就同你挑4分啦,就食你半格
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-6 21:47:

勇兒....

嗲姑
你哩個post搞到我有少少...........bad mood
Originally posted by eqhigh at 2008-5-6 21:32:

Come on, Baby~~
嘻嘻!!!!!
我食晒你成個,你就知錯
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-6 21:43:
今晚我同高比一條命兩分洗!!
勇兒你自己練住淫掌先,等埋我聽日先射牙~~~
咁........我今晚就練住"一陽指"先啦,等我天晚搵人指指吉吉

[ Last edited by 勇勇 on 2008-5-6 at 11:41 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。