<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
eqhigh
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-8 14:46:

我要睇肉會平半上,制唔制?
佢地係唔係作客啊
如果係作客,佢地仲要讓球咁得意
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-8 14:46:

我要睇肉會平半上,制唔制?
你係唔係要"馬體會"啊
如果係.....我就要受讓嘅"賓佬"
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-8 20:56:

殺你
今晚剪你條賓州!
唔要多.......食你半格已經夠皮
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-8 21:00:

無大志
嬴一粒你連蛋蛋都要切落黎呀
我條賓賓6寸長,就同你玩6分
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-8 21:01:
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... page=11&fpage=1

有冇人明佢噏乜?
你做咩野睇返上年嘅帖
你好L無聊
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-8 21:16:

唔係呀
#328 cheapcheapcheap 講果啲野呀
我計數學好差,真係唔知佢講咩野
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-8 21:20:

你個愛人去左邊度玩機機??
成日都未浦過頭
佢可能琴晚輸大左,去左跑山
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-8 21:28:

跑山做乜???賣屎忽果時冇咁痛呀?.....
唔記得左你係讀書人tim
跑山=周圍問人借錢
你係唔係同我片6分架
我要確定一下,驚你到時唔認數啊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。