<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supreme12 at 2008-5-10 09:08 PM:
危啦```水晶宮衣家1-1
比嗲嗲讲中```莫非系平局格???
1-2
Originally posted by supreme12 at 2008-5-10 09:13 PM:
我X ,```头关已经断左```
初盤主勝(1.85)實在係陷井!!仲要開埋-1
引人落搭!我刀好想買,但最後覺唔妥冇買
布里真係堅野黎~
再黎過!高比,

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-10 at 09:19 PM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-5-10 09:21 PM:

水晶宫压住来踢,就系入唔到波,最后靠12码,点知比人整多粒,衣家输3分比你,等阵希望赢翻3分翻来```
系呢```点解呢牌唔见某兄台来吹水???
你指勇兒??
佢個個禮拜六係呢個時候刀匿埋打飛機架!
我見慣哂!条粉打到11点到蒲頭la
Originally posted by supreme12 at 2008-5-10 09:28 PM:
唔系,我知道边个系勇兒啊```
我系话```我都唔知个个叫咩名,放屁怪```
高比你米鬼提la!轉頭佢睇到咁寫,
即時出黎
少你忽忽仲煩!
話時話高比佬你可以加碼(3分)追你果川迪半場和wor!
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-10 09:32 PM:
史浩克04 1.3 -----> 1.25
你想点?
引我訓身買呢場
米當我傻gap!!
Originally posted by supreme12 at 2008-5-10 09:34 PM:

我5窜1都有买呢场```不过衣家废左啦```
5串1?真係要問下艾力克外援中既百分俾有幾多?
今晚我落左注la!
保持神祕感~唔講住,驚講左唔靈,
呢輪又係甘!
不過絕對同你地買果d無衝突
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-10 09:40 PM:

唔知係眾飛定馬會有心壓飛....
馬會壓飛好準咖!

傳聞話馬会幕後班操盤手係猶太人,貪佢地係地球計數最叻既民族
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-10 09:45 PM:

根據傳統智慧.........
今晚要里爾[0 / -0.5]
宜根據傳統體質物理學.............
今晚我要早d瞓,聽朝又返早

講真,tonight法甲我較睇好巴黎&朗斯
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-10 09:50 PM:

我對上一次買半場就係車仔對曼聯...半場和
....點知半場就完補時47分鐘比波歷克隊爆左,跟手就吹完場
果場我買齋和,成3倍,兩舊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。