<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supreme12 at 2008-5-13 04:41 PM:
我迟D 决定 ```
你点攪架?高比!!
次次刀遲d,氣勢刀輸埋la
仲要係對住kakei呢d淫賤大奸商忝!!
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-13 04:40 PM:

粉肠嗲,您好!

接受...
死佬,學高比玩簡体.//
今晚射死你
多謝你果4分先
Originally posted by supreme12 at 2008-5-13 04:41 PM:
我迟D 决定 ```
高比語錄 ~ 我迟D上籃
                我迟D交波
                我迟D入樽
                我迟D防守
                我迟D進攻
                我迟D偷波
                我迟D攞獎
                我迟D我迟D我迟D我迟D我迟D我迟D
                我迟D我迟D我迟D我迟D我迟D我迟D
Originally posted by supreme12 at 2008-5-13 05:06 PM:
2个一齐虾我```我唔玩噜```
我觉得会和```所以唔片,你地2个互片啦```
你可以同飛機勇片架??
你買和,kakei係賭棍,佢刀会受你wor,

嘻嘻嘻 ~ 米遲d決定就得
Originally posted by supreme12 at 2008-5-13 05:11 PM:
你地觉唔觉得呢```片来片去都得我地4丁友```好无聊 ```赢输都系3个人身上
一日最衰刀係本區作者艾力克la!
少上黎
又唔做宣傳
Originally posted by supreme12 at 2008-5-13 05:29 PM:

好,片4分啦```
膠比,米衝動wor
你可以迟D迟D迟D迟D迟D迟D迟D迟D迟D
         迟D迟D迟D迟D迟D迟D迟D迟D迟D先决定架
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-5-13 06:27 PM:
Who is willing to sidebet South African League with me ??
歡迎~歡迎~招呼唔到
大客仔wor
第一次上黎,除便坐!

想点片呢davids愛愛
kakei条賭棍乜刀片架
我宜家食飯,8点返,妟dtalktalk
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-13 08:09 PM:

膠娃幾時有nba玩啊
点解勇兒會變左大種乞衣既
Originally posted by 艾力克 at 2008-5-13 11:43 PM:

好彩check下post姐, 又講我壞話 :gu...
姣衰架你睇人私隱
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-13 11:51 PM:

我係舞林高手
我識"如來神掌""玉女心經""9陽神功""電光毒龍鑽""鬼仔無影手"
熱烈慶祝我同大種勇兒呢對'野外中出'組合切低~

低頭hip-hop高層淫摩kakei
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。