<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-14 09:19 AM:

歡迎你呀jordi

我...
好!衰佬又要下盤!
我點刀要攞番失去既野
睇住黎!!
不過,我要

迟D迟D先决定..............

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-14 at 12:01 PM ]
可以想像到~聽日大種勇兒既收場
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-14 05:32 PM:

咁有信心....
有冇唸過點...
你地片邊場?唔係好知,又唔用顏色字注明,
好鬼難睇 ~
今日我仲度緊
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-14 05:53 PM:

要4分或者雙數,如果唔係輸一半我...
大細超!
哼!輸咁多次比你刀俾d分我玩下,
計今日,我刀係呢左尼度啱啱一個月乍,仲新過佢..
我唔劑牙

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-14 at 06:00 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-14 06:12 PM:

你來唔來啊
我已經洗左白白等你
勇兒你有冇留意我同你註冊果日係同一日尼

今日我收緊左,就用5寸gapgap支持你
同你一条心la,我用精神上支持你!

幫我打低大細超kk

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-14 at 06:26 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-14 06:27 PM:

E........係喎你唔講真係唔覺tim,我地好有緣喎,可以結婚喎
今晚雙劍合壁殺死kk

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-14 at 08:21 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-14 06:54 PM:

我終於明白咩叫痴痴呆呆,坐埋一枱~
你另外把單劍要下盤呀...你要上盤.................
要你忽忽~大細超!
場場片,仲得了!
不過今晚我刀睇好格流~加時win>>0-1
岩岩去街掃下碟
你地快d整理番今日邊個片邊個la
好鬼亂冴!
頭先果d我取消,
我直接要利斯菲主win2分
係咩??
睇緊碟,無留意
甘~利斯菲(0/-0.5)2分
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-14 08:29 PM:
嘩.........個個上盤.....哩鑊一輸,一定要走佬
勇兒唔洗怕!
你輸我彈兩隻友田真希俾你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。