<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
日日俾人叫粉果,想嬴刀難
尋日又輸4舊!
買左格流(0/+0.5)同補多個冠軍2.2倍,点知煲燶粥
今晚点刀要揾kk仔発洩下

開一場片下先~

阿美利加(0/-0.5) vs 山度士(0/+0.5)

等鵝向粉皮台主單挑>>
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-15 06:31 PM:

今晚無心水..........
你尋晚變左曾近榮

我要山度士
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-15 06:35 PM:

你估我包大人.....包中咩

今晚我又想要山度士(0/+0.5)woooooooo
咁 ~如强制規定:

膠比&勇勇要(阿美),我地要山道士
Originally posted by supreme12 at 2008-5-15 06:41 PM:
有没人想片卡素爾 VS列斯聯 ???
甘膠比你要邊隊呢??
我果fd買左卡素爾,我想撐撐佢,

甘la,about8点答你
我轉軚la~

my fd今晚買左阿美(0/-0.5),話明撐佢!

好!Come On! fk u baby!

邊一果上黎單挑我阿嗲筋肉擂台

本嗲要阿美(0/-0.5) ~ 6 points

單挑我就用顏字落實

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-15 at 08:36 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-15 09:42 PM:

我唔會比你強制中出
我會報警架
洗乜怕者,我又唔係猩猩王
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-15 09:51 PM:

我唔制...中出...會大肚
憑你頭像既一身造型,我保証冇人要你大肚~~~ 除左kk仔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。