<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-5 09:37 PM:

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=180508&fpage=1
煩事刀有例外卦?
kake会明白事理既,
呢次唔片''細係架'',面子尤關,最大question係嬌嬌好似潛左地中海甘??
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-5 09:44 PM:

不如我地一人2分丫,雙掌合璧屎PK仔
good idea!!bingo
簡直係赤壁之戰!!
勇嗲交合 ~ 陰陽交泰!日月無光!!
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-5 09:49 PM:

GillGill,PK仔 [+1]
也媽嗲,勇勇 [-1]和

Kake老大 ~  正確係紐記主、和,嬌&mk火星怪物嬴!
                  車仔win,我同勇勇嬴!
                  簡單d,每人4分!OK?
                  艾力黑今晚賭住nba先la!
                  就咁决定,好冇?宜家要出出街,12點先返!bye

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-5 at 09:58 PM ]
Originally posted by mhkk at 2008-5-5 10:15 PM:

點者
食緊野
4...
講左我同勇哥哥每人4分,唔再改la!!
真係要行la,晏d再吹吹吮吮,火星怪!
總之~車仔win,小嗲女同勇兒加4分la!
返之~mk火星人同gillgill攞我地神鵰俠侶4大分!!OK!
勇兒唔淮瞓住,係冰床上面等埋我~
Originally posted by 艾力克 at 2008-5-6 12:34 AM:

雖然買左兩樣, 但始終覺得細係最大機會中

d錢留番黎買雪糕食好過
艾力克強項刀係nba!!
嬌嬌終於返黎!!

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-6 at 12:42 AM ]
0-2la,勇兒~
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-6 12:46 AM:

我地買[-1]和啊
係咩?咁大鍋!!
我唔係咁賭wor
我強調左好多次話車仔win就我地嬴,
和and主就佢地嬴wor,留意下我出d帖帖la,勇兒!

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-6 at 12:51 AM ]
唔可以走盤,呢d係mk仔同我既私人恩怨,
我一定要食左佢4分架!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。