<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-10 10:22 AM:

也媽嗲的一生...痾屎
Originally posted by  Edgar_Davids   

痾屎媽嗲...  
你地刀痴痴地
人地尼輪10点先急屎,咁刀唔抵得
Originally posted by supreme12 at 2008-6-10 05:00 PM:
你地今晚有咩心水啊 `???
没见几日KAKEI肥到你```没吃甘多M记啦```
呢輪佢去咗屎坑揾野食嘛
Originally posted by supreme12 at 2008-6-10 05:17 PM:

今晚有咩心水先得架```打我???
嗲嗲 放你只大便兽出来同KAKEI粒肥lin博火啊```

聽覺你成日返大溪地敏屎wor

kobe~放低心水先走呀!!
Originally posted by supreme12 at 2008-6-10 05:25 PM:

我心水???听日KOBE KO CELTIC ```你系米撑CELTIC架???
我今晚2X1 细```
我剩係想打足7場乍,多d波睇就得la!!

兩場細,唔同路wor!good luck~
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-10 05:27 PM:

佢只大便兽咪佢自己咯
死肥lin!咁多嗲
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-10 05:39 PM:
有矛淫發覺腦殘pk仔好似失左蹤~

我留意左幾日la
由28/5開始到宜家,最近仲接埋勇愛返火星
Originally posted by Duffy at 2008-6-10 05:48 PM:

Who ?
You !!腦殘兜夫
Originally posted by ^^優之良品 at 2008-6-10 07:15 PM:
請問各位大佬,邊個網址睇歐國盃正D呢???
順便祝各位贏多D
或者你試下soccer world刀睇到下,
小克個球王網刀唔錯
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-10 09:46 PM:
舒拉屎哋~
你叫春?........................
個肚有少少咕咕声............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。