<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
mk仔愛今晚失左踪既?
有野益你,快d奶~~
米匿埋係火猩到
一陣12点後我夠鐘失踪~~愛米揾我!!

今晚我要同高比愛愛一齊練慾女心經.....
今晚呢度有兩場大戰,好緊張牙~
勇兒 vs eq官人
小嗲女過你兩成功力先>>>>>>>>>
好眼瞓,瞓先,早抖!
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-7 10:47 AM:
勇勇反底喎~~
梗係 ~ 過左兩成陰力俾佢wor!!
          你睇高比琴日甘勇就知la!!
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-7 11:16 AM:

陰唇你就有兩塊!!

咁早浦頭今日番夜?
嘩!乜你甘醒!唔怕講出來,我係返狗铁既!
尼輪帖旺左,今晚返工偷偷上黎再出
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-7 11:25 AM:
有人自願申請做丐幫
我們一齊...
成班友仔一齊上遊輪切我???
好易損wor!!不過我鐘意,你地細力d鋤就得,
我俾kake愛上先
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-7 11:43 AM:

等我磨利啲把刀先~

到時你唔好要生又要死.............
磨利支棒棒、震震旦,得唔得??

衰佬,做乜整到我個樣成張車頭甘!

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-7 at 11:57 AM ]
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-7 12:06 PM:

(26FUN)1場回本!嗲姑遊輪感謝祭!

而家到你話事?
連續中出顏射你
你咁講我反宜想為高比整個感謝祭帖帖,
話哂佢幫本區ko掃走左条発瘟仔!加夠10分俾佢刀要la!!
你要快d整大佢頭象,俾個驚喜人地麻~~
尋晚甘鬼英,底我成晚陪佢練熟女心经>>>
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-7 12:56 PM:

屈機怕潛水~~~
就由你果度過10分比佢啦
亀頭對落就比,
你甘多分,自己俾d佢la!順道慶祝佢今日成為mvp!
俾人叫黑鬼好heart架!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。