<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-7 14:32:

無錯~~~
開始淆底呢?
而家投降輸一半
照舊啦 ~ 唔想煩 ~
就睇下你呢個賣國賊贏唔贏到 !~

中國 讓一球  上盤   4 分   
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-7 18:50:

咁中意888....
就幫你呢個ac永遠都保持888啦~
咁熟唔使多謝我
不如將勇勇多出黎既分 , 就累積起黎 ~
然後估一場既波膽 , 中左就分左佢 ~
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-7 22:05:
中國0-1

多謝jordi baby4分
無緊要 , 有捷克果5分抵銷 , 仲有1分賺 ~
不過中國隊真係以為自己好勁 .....

p.s : 鄭智 後腳撞柱真係慘

[ Last edited by jordi on 2008-6-8 at 03:57 PM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-25 20:52:

534 ~ 唔生性
攪到成個敗家仔咁 ..........................
我仲好笑
4-4-2

評分次數

Originally posted by 艾力克 at 2008-6-25 22:55:

之後4-5-1, 再之後4-6-0

跟住冇喇
希望打到 9-0-1
Originally posted by supreme12 at 2008-6-26 05:16:

109 得唔得架???
Originally posted by supreme12 at 2008-6-26 05:29:

有没玩德国波波啊你???
買左德國半場主 X 俄羅斯半場主 , 1.95 X 4.20 搏唔到
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-29 10:22:

仲未得閒睇
冇左維拿...
德國果邊放風話 ballack 傷左唔出得 , 唔知真定假 .
呢場真係唔賭好過賭 .
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-17 02:14 PM 發表:
買左碧咸波衫la ~~ $450 貴貴 ~
o爹兄 , 你買果件o係洛杉磯銀河 定 英格蘭 ?
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-17 02:25 PM 發表:

jordi大人

LA银河 ~~ 底色係深藍色 黃字   背後粗白字 Beckham 23 我着L碼~~

原價500 有9折  波鞋街有售   幾型幾靚架
下次去上樓舖買啦 ~ 平幾十蚊架 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。