<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supreme12 at 2008-5-29 02:58 PM:
力克超人```使唔使对我甘好啊```???
...
少意思啦
嬴完之後即係拎番d錢, 今日唔玩

荷蘭讓1.5球, 下盤
有冇人捧對家
Originally posted by jordi at 2008-5-29 06:03 PM:
火滾 ! 俾小保加破我大計 ...
不如你就咁估3:1呀
Originally posted by supreme12 at 2008-5-29 06:04 PM:
几好```几好```多谢关心
我林住整条荷兰X 新英轮```
觉得点?
"原本睇好荷兰```不过我觉得今日不适合赌 ```
总觉得呢场波太热```分分钟平埋都似```"
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-29 06:12 PM:
英雄所見略同
等收银la
你条飛好唔穩陣,我揾唔到邊樹冇破綻,等收银la~馬会
Originally posted by jordi at 2008-5-29 06:21 PM:
估 3:1 , 係未波膽賠率 12 X 4 分先 ?
反正輸既最多係 4 分 , 贏就 48 分 !
你受既我唔拘
好吸引

下次先啦

荷蘭讓1.5球 (4分)
上盤: jordi
下盤: essien+ballack

[ Last edited by 艾力克 on 2008-5-29 at 07:01 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-30 02:00 PM:
7場咁多未必開哂.....
東西岸打哂喇??
邊隊冠軍??
得4場之嘛

東岸未打完
Originally posted by jordi at 2008-5-29 06:54 PM:
講下笑 ~
今晚核實 荷蘭 上盤 4 分
印象中第一次o係度加分
sorry jordi
Originally posted by jordi at 2008-6-1 01:59 AM:
kakeidevil  and 也媽嗲
知唔知下面...
Below Message for Repliers
==============================

password:head

==============================

乜咁出名架咩
我一睇完就delete左
Originally posted by supreme12 at 2008-6-1 06:06 AM:
我再一次叼爆南韩```
我条5X1```后面4场赢晒```
西班牙系补时入到2-1 ```南韩X西班牙X德国X葡萄牙X罗马尼亚```
德國反勝, 西班牙險勝真係好險
不過之前都話左串得愈多愈難中架啦
好好分都冇用, 至緊要中
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-1 10:56 AM:
**** Hidden message by originally poster *****
你唔係又等我加到1500分先睇倒掛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。