<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supreme12 at 2008-6-1 11:15 AM:
睇来嗲嗲 句权威至理名言 系有D 料到`...
你888分喎, keep住依個分即刻去買番場啦
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-1 12:06 PM:
吊!發覺呢輪買親乜刀開和,等我度番条和和2串1先,wait!

kobe你米再買果d大熱5串1la,博唔過
買親和刀開主/客
Originally posted by supreme12 at 2008-6-1 11:10 PM:
JORDI 你系同啊勇勇片啊```澳洲让...
可能佢見倒我個名就諗起上次輸左荷蘭
誤會左

我都覺得澳洲嬴, 好彩冇挑勇勇一球半咋

[ Last edited by 艾力克 on 2008-6-1 at 11:19 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2008-6-1 11:52 PM:

等左你好耐....你又唔同我玩
你有冇睇場波啊,場波真係好好睇
而家睇nba多
冇乜留意有乜波睇
Originally posted by 勇勇 at 2008-6-2 01:09 PM:
今日又冇人夠膽同我片卡...
卡塔爾[讓半球] 2分
Originally posted by 勇勇 at 2008-6-2 02:53 PM:

ok
祝你輸多d
你条飛好穩陣,我揾唔到有乜春破綻,等收银la

邪一邪你先
Originally posted by 勇勇 at 2008-6-2 03:39 PM:

死喇.....又係哩句說話......又出口術

如果我開[平半],你會唔會買中國啊
我覺得中國嬴唔倒, 所以先估卡卡露半球

有得估梗係估細啦
Originally posted by 勇勇 at 2008-6-2 05:56 PM:

好難片喎你實要中國
一係我地咁片丫!!!!!我要中國和波,你要中國贏波
你地咁愛國o既
勇勇...
恭喜你嬴錢喎
我o既估計都冇錯

勇勇+2
艾力克-2

(冇其他片)

[ Last edited by 艾力克 on 2008-6-3 at 11:42 AM ]
kakei...
你兩個都有喎

普格恩耶克膝傷情況嚴重
2008年5月30日

俄羅斯前鋒普格恩耶克有可能緣盡今屆歐國盃決賽周。這名辛尼特主力前鋒在周三擊敗塞爾維亞的熱身賽中取得入球,但不久後便因觸傷膝部被抬離場。教練希汀克說:「普格恩耶克的膝傷情況頗為嚴重,雙膝皆受傷。現階段我還未考慮替補人選,期待他的傷情會有好轉。」

咸美艾天托普操練中受傷
2008年6月1日

效力拜仁慕尼黑的土耳其中場咸美艾天托普,在周五操練中拉傷肌肉,隨時緣盡今屆歐國盃賽事。咸美艾天托普在德甲球季最後兩個月賽程皆在養傷,在上周日才復出於對烏拉圭的熱身賽中上陣。以艾天托普目前的情況而言,他幾乎已肯定無法趕及在周六對葡萄牙的首場分組賽中候命。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。