<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-5 06:51 PM:
9膽........

我決定買3,5,9,12.........

隻如雷配鄭雨滇跑馬地全部上名
況且今晚會有雨,場地比較淋,有冷味
你定買波定買馬嬴多?
我做莊~

波士頓塞爾特人 vs 洛杉磯湖人
半埸差距: 6分
好似有人送分俾我駛咁

(3) 總分 <191.5 @1.90 +6分

(5)最快取得20分
Celtics @1.70 +3分

(6)Lakers全場得分
<94.5 @1.83 +4分

total: 13分 (ballack no.)
Originally posted by feuosma at 2008-6-5 10:30 PM:

咁依家係咪即係變左我做莊???
係呀, 因為你冇估先

岩岩check番record, 原來我 -42, +7

你可以估埋其他3項架
Originally posted by feuosma at 2008-6-5 10:36 PM:
咩-42,+7???

唔啦....就你呢幾個算....我NBA一向完全冇頭緒點賭.....

一年一次final.....志在同你玩下.....
o係度輸左42分, 嬴得7分

祝你好運

check過boston第一場主場都係好穩陣咁低總分, 近幾場仲減低埋對手命中率, 所以應該唔過94.5, 其實我仲想玩埋boston過20分
Originally posted by feuosma at 2008-6-5 10:47 PM:
你果d全部係十分正路既選擇......
不過你晌度年幾....應該知道通常正路既選擇都係......
我係nba league總冠軍
得分多場波咪好睇d囉, 雖然唔得閒睇

我當然仲睇過boston vs lakers o既 matchup stat啦
講咁多都冇用, 嬴左先等我馬後炮
Originally posted by feuosma at 2008-6-5 10:54 PM:
你依家仲有冇買波???
一時時, 算少

自從你話冇波係必嬴之後我都好少買lu
但點解你而家又買番架, 你o個時又話唔再買o既

講真o個句, 我鍾意自己辛苦搵番黎o既錢多d (可惜而家搵緊工)
嬴番黎o既只係多d錢買野
esp.輸左會繼續玩, 嬴左之後輸番又會覺得無所謂, 長遠黎講都玩唔過

不過我o既總紀錄應該係冇嬴冇輸o既

[ Last edited by 艾力克 on 2008-6-5 at 11:05 PM ]
Originally posted by feuosma at 2008-6-5 11:15 PM:
最好趁仲搵緊工有空時搵d野考.......
我f.5時有考過保險, 不過對banking, insurance冇乜興趣
而家讀緊日文同學緊音樂
Originally posted by feuosma at 2008-6-5 11:10 PM:
係...我前排又買左一輪...:redfac...
輸極都買好大機會證明你輸得起, 就好似....

勇勇咁

第一回合對德國同克羅地亞都有興趣

[ Last edited by 艾力克 on 2008-6-5 at 11:25 PM ]
Originally posted by feuosma at 2008-6-5 11:28 PM:
今年德國都應該打得ok....但第一場呢場佢地賠率太好分....

克羅地亞就算吧啦....我覺得佢地今年冇咩作為....
因為第一場對奧地利
克羅地亞我有識幾個 olic, petric, rakitic, kranjcar

奧地利好大機會係3零部隊
克羅地亞依場唔嬴仲等幾時
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。