<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2008-6-5 11:36 PM:
得奧歷一個真係勁...冇左達c華真係差好遠.....

奧地利....歐洲主要大莊家既大本營集中地....
係咩
咁可能唔玩lu

唔通係山埃
(5)最快取得20分
Celtics @1.70 +3分

+5.1分
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-5 10:26 PM:
好似有人送分俾我駛咁

(3) 總分 <191.5 @1.90 +6分

(5)最快取得20分
Celtics @1.70 +3分

(6)Lakers全場得分
<94.5 @1.83 +4分

total: 13分 (ballack no.)
Originally posted by feuosma at 2008-6-6 10:11 PM:
哈哈哈哈...真係一賭就見效.....:...
明明嬴左13分, 加得11分
你輸左又有得加6分

睇黎都係nba岩我玩d
Originally posted by feuosma at 2008-6-6 10:34 PM:

果d賠率全部唔係2倍.....都係1.8幾1.9幾....
點會又有13分加比你.....
梗係唔係

冇盤o個d係1賠1, 你有盤依d係1賠1.x
所以應該加24分
kakei 傻左?

唔怪得d人話傻傻地先得人鍾意啦

買左巴西半場win, 聽朝應該起倒身睇, 半場win刺激d
落飛落得好勁
瑞士 對 捷克
葡萄牙 對 土耳其

是但一場開大 (at least)
3分
Originally posted by 勇勇 at 2008-6-6 11:39 PM:

瑞士 對 捷克
細3分
唔係咁玩架

個盤係...
唔會兩場開細, 我估3分

仲估唔估

我聽朝先搵, 搵倒o既話我post埋出黎啦
唔係球皇網乜都有得睇咩?
我裝左好多software, 所以唔再裝依個喇~
Originally posted by 勇勇 at 2008-6-7 12:23 AM:

咁你米好著數
一場大一場細=2場唔會開細
二場大=2場唔會開細
咁細o既賠率真係好好分嘛

一係你開喇
仲乜迫人估兩場細喎

睇黎你睇死瑞士開細喎, 如果聽日中左巴西o既話就買落瑞士細先

(本身我係想vs你依場我大你細架, 見你咁有信心就算啦)

都唔知馬會仲乜要開到d no. 1xx咁大

[ Last edited by 艾力克 on 2008-6-7 at 12:36 AM ]
Originally posted by 勇勇 at 2008-6-7 12:37 AM:
我估 瑞士 對 捷克 開細
我估 葡萄牙 對 土耳其 開大
你係唔係估我對面丫,如果係估我對面,我地就可以片一片
唔片住, 遲d先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。