<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-11 11:57 PM:
你誤會la!係曼聯win左我先咁開心

貝迪斯 vs 西維爾

你揀片乜la ~ 都係3分,OK?
唔玩lu, 訓覺
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-13 05:22 PM:
一日最衰刀係本區作者艾力克la!
少上黎
又唔做宣傳
好彩check下post姐, 又講我壞話

你有冇睇清楚我第一個post架(#1)
"P.S. 冇乜時間, 我會好少玩"

我今日3場都睇好客隊, 唔同你地片
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-14 09:26 PM:
一日最衰刀係哎力黑

日日刀玩野外露出,唔見左人!!
中左水晶宮細x哥連泰斯(-1)有6倍幾
都話旺客隊架喇
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-14 11:24 PM:

我記得你講過
你今晚片唔片我啊
岩岩返乜都唔知....

遲d遲d決定
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-14 10:36 PM:

HI
利斯菲體育...
我都估下盤
如果得嗲嗲受2分就估2分, otherwise跟勇勇show hand
Originally posted by 艾力克 at 2008-5-15 01:11 AM:

我都估下盤
如果得嗲嗲受2分就估2分, otherwise跟勇勇show hand
冇扣我分?
唔通要顏色先受
Originally posted by supreme12 at 2008-5-15 06:47 PM:
列斯聯 平手```有没人要`?至于 啊美个场```等埋啊勇勇```睇距有咩意见先
我要卡素爾 6分
今次認真的
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-15 10:14 PM:

你要邊個盤啊
讓平半
高比仔讓半球

[ Last edited by 勇勇 on 2008-5-15 at 10:17 PM ]
一個774分, 一個802分, 我決定...
以本傷人, 挑晒兩個

卡素爾下盤6分 x 2

用12分黎換取你地邁向負分o既第一步
輸左個大
下次再黎過

未o係依度嬴過添
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-16 06:34 PM:

其實我都覺得主場會贏,不過盤路話比我知客隊坐和望贏
今晚試試睇睇盤路
我睇完少少news, 覺得主隊應該開1.8-1.9左右, 都差唔多啦
不過認真玩o既話, 睇讓球盤最實際

kakei...
我估兩個6分, 你仲乜扣得我10分咁少
你話盤田架, 咁我聽日就去買
輸左你賠番俾我
嬴左就算啦

kobe...
你想ko jazz? 有冇興趣同我估nba

P.S. o係度輸左13分喇, 未嬴過
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。