<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-25 09:52 PM:
吓??!!係咩??早响麻,廾球我外行乍,俾我改改先,費事話我大蝦細!
就憑依句, 話之你點讓

湖人4分

ginobili仲傷緊, oberto唔掂, finley不穩....

積分 271 --> 267
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-25 10:10 PM:
做乜q宜家你先post馬刺既情報

咁我米可以改番讓4分呢
你鍾意啦

leeds真係開細+嬴唔倒
算啦, 都係純粹支持下佢升班
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-25 11:51 PM:
點解kobe你可以咁冷靜既,輸真銀wor!!
我重插左幾条魚架,条2串1冇la
水魚

有信心嬴 = 買多d
應該嬴/想佢嬴 = 買少d
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-25 11:56 PM:
多謝你牙!事後孔明
日本波嬴50幾
leeds依場輸番30幾
有時想車仔同leeds嬴, 我都會細細地玩下
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-26 12:01 AM:

重心輸果条飛買左450,
次選中左果条買左50,
自從我買過波圖1.2 500輸左之後, 都唔會再買多過100喇, 除非讓球啦
Originally posted by supreme12 at 2008-5-26 12:09 AM:
最唔好呢D买法```输就输到PK ```赢就超小```
当时我5窜1```比场葡萄牙平左唔记得咩`陪率系1.18``搞到我没左100
因為o個時買讓球嬴左幾百, 諗住執多少少買野食
我都記得葡萄牙o個場, 我都好似有串佢
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-26 12:19 AM:
類似情況以前俄刀always有咁做,尤其係剛學識賭波既時候
係依度o既 feuosma 教識我冇野係一定嬴o既
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-26 11:31 AM:
馬刺 vs 湖人 (103-84) ginobili入左30分!!
多謝力克先,千祈米睇少d老鬼實力牙

but廾球我外行乍
無所謂啦, 你尋日輸波嘛
Originally posted by supreme12 at 2008-5-27 11:05 AM:
希望啦,迟D决定```
上次見倒依句時, 又位朋友輸左波
Originally posted by supreme12 at 2008-5-27 11:23 AM:

系???边个?唔系我挂 `?~
印象中好似没```
不过得我成日讲呢句话```
唔係依句
係...
"你條飛好穩陣,我搵唔到有乜春破綻,等收銀"
跟住就有人輸左喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。