<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2008-5-17 08:03 PM:
冇買到盤田
可惜冇同kakei片

勇勇多謝你個讓球盤website, 而家有得睇我就會開始嬴你地喇
我都可惜没同你片JAZZ
Originally posted by 艾力克 at 2008-5-17 08:10 PM:

我今場係睇好lakers嬴波(大炒)架
只係估唔到嬴得3分咁少
你地点睇巴黎聖日耳門呢场波```互级```不过系甘升亚盘```我就睇好距全取3分
我想问向后点做```好似唔系好得```
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-17 09:41 PM:
唔信邪!追多鋪上盤!邊條粉皮要下盤

里爾 [0 / -0.5]
赶客咩你```没人认粉皮
朗斯有对赛往绩支持```坐和望赢 ```希望巴黎聖日耳門片低索察```因为索察无欲无求```唔会为难巴黎聖日耳門啊嘛```
紐倫堡降级```真唏嘘```TONY hat trick
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-17 11:31 PM:

估唔到04唔放佢地一馬
米就系```樸茨茅夫1-0 ```
利文斯```你地又点睇呢```我都觉得距地可以赢梅斯```
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-17 11:42 PM:

我就同你片哩場丫,佢地讓平半,我就要下盤4分
好```上盘4分
0-2 已经```训得```
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。